typologies.gr

Tο ανανεωμένο typologies.gr διαθέσιμο τώρα και στο iPhone. Πληκτρολογήστε www.typologies.gr για να είστε ενημερωμένοι ακόμα και στον δρόμο. Αυτήν την εβδομάδα, μεταξύ άλλων, διαβάστε για την οδηγία της Μάνιας Τεγοπούλου για τη δήλωση απασχόλησης των συντακτών των εφημερίδων στο Δημόσιο, για την αποκάλυψη της συνάντησης του Ψυχάρη με τους επικεφαλής των Ενώσεων Τύπου, για τη «Χρυσή Ευκαιρία» που πάει Θεσσαλονίκη. Και ακόμη, μεταξύ άλλων, τα εξής:
=Και το Sport TV στον Όμιλο Λαυρεντιάδη – Κυριακίδη. Μετά την απόκτηση του ΔΕΚΑ από τον Γιώργο Τράγκα, ο Γιώργος Κυριακίδης, για λογαριασμό του ομίλου, υπέγραψε τη συμφωνία μεταβίβασης του Sport TV από τον Σ. Κόκκαλη.
=Στην υπογραφή συμβολαίου με το Star για 3+2 χρόνια προχώρησε ο Αιμίλιος Λιάτσος. Η ισχύς του ξεκινάει από αυτόν τον μήνα.
=Συνεχή αύξηση επισκεψιμότητας καταγράφει το ανανεωμένο ενημερωτικό σάιτ της «Ελευθεροτυπίας» και της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας», που λειτουργεί στη διεύθυνση www.enet.gr. Τον Σεπτέμβριο σημειώθηκε νέο ρεκόρ, καθώς οι μοναδικοί επισκέπτες ξεπέρασαν τις 846.000, σημειώνοντας αύξηση 67,7% σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα.
=Νέος πρόεδρος στην ΠΟΕΣΥ εξελέγη ο Σταμάτης Νικολόπουλος στη θέση του Βασίλη Μουλόπουλου. Νέος γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας ο Γιώργος Γιουκάκης.
=Νέα απεργία στην «Εξπρές», διάρκειας 48 ωρών, προκήρυξε η ΕΣΗΕΑ από τις 6 το πρωί της Τρίτης 13 Οκτωβρίου
έως τις 6 το πρωί της Πέμπτης 15 Οκτωβρίου 2009, ζητώντας την άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων. «Δέκα μήνες», αναφέρει η Ένωση, «οι εργαζόμενοι
ακούνε μονάχα κούφια λόγια και υποσχέσεις για δήθεν προγράμματα που δεν
υλοποιούνται και δάνεια που δεν χορηγούνται».
=Τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου ξεκινάει τη λειτουργία του στη Θεσσαλονίκη ο
Άρης FM 92,8, ο πρώτος ραδιοφωνικός σταθμός που θα ελέγχεται αποκλειστικά από μία ομάδα.


Σχολιάστε εδώ