Με την πολύτιμη συμβολή…

Με την πολύτιμη συμβολή και την ένθερμη υποστήριξη των αρμόδιων φορέων του Δήμου Αθηναίων, κατόρθωσε ο ιερέας του Ιερού Ναού Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού π. Δημήτριος Λουπασάκης να προχωρήσει στην κατασκευή παράνομων κτισμάτων-εκτρωμάτων στον χώρο του ναού, που προσβάλλουν την ιστορικότητα του λόφου του Λυκαβηττού και τραυματίζουν το φυσικό κάλλος της περιοχής. Η ομάδα των υπευθύνων του δήμου, που βοήθησε και στήριξε τα παράνομα έργα του ιερέα, αποτελείται τουλάχιστον από πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων οι Γεώργιος Δημόπουλος, Χρήστος Τεντόμας και Σωτηρία Φιλίππου, που συχνά εκκλησιάζονται στον ναό αυτόν του Λυκαβηττού.
Ένα είναι πάντως το γεγονός: Ο ιερέας του Λυκαβηττού κατάφερε, με αριστοτεχνικό τρόπο, να εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων και να ικανοποιήσει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, ενώ την ίδια στιγμή στον στενό κύκλο των έμπιστων συνεργατών του ασκεί δριμύτατη κριτική κατά του ίδιου του δημάρχου Αθηναίων και των επιλογών του…
Βεβαίως αναμένεται και συνέχεια, αφού το ευρηματικό μυαλό του ιερέα του Λυκαβηττού προσανατολίζεται και σε άλλες ενέργειες και δραστηριότητες, που σύντομα θα βγουν στο φως της δημοσιότητας.
Παναγιώτης Δημητρίου


Σχολιάστε εδώ