Κρούση για τον Alpha

Δύο επιχειρηματίες με έντονη κινητικότητα στον χώρο των ΜΜΕ έκαναν κρούση, σύμφωνα με πληροφορίες, για το 33,33% που ελέγχει ο Δ. Κοντομηνάς στον Alpha. Και οι δύο διεκδικούν να επενδύσουν κι άλλο στην τηλεόραση, θεωρώντας πως ο Alpha, υπό την καθοδήγηση του RTL, θα είναι η ιδανική επιλογή για να πετύχουν τους στόχους τους, αρκεί βέβαια να θέλουν και οι δύο μέτοχοι. Δικαίωμα πρώτης επιλογής σε περίπτωση μεταβιβάσεων εντός του Ομίλου Alpha
έχουν οι βασικοί μέτοχοι, το RTL και ο Δ. Κοντομηνάς, όπως έγινε ήδη με την περίπτωση του Alpha 9,89, όπου πρώτα μεταβίβασε το RTL και μετά Δημ. Κοντομηνάς στον Μπόμπολα. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως, εάν υπάρξει συμφωνία με τους ενδιαφερόμενους, αυτή θα ολοκληρωθεί ως το τέλος του έτους.
Τηλεόραση και από τον Φώτη
Η επέκταση του συγκροτήματος Μπόμπολα ίσως να μη σταματάει στον Alpha 9,89 και τον Sentra. Σύμφωνα με πληροφορίες και ο Φώτης Μπόμπολας, ο οποίος σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αναζητά ελεύθερη συχνότητα για να δημιουργήσει τον δικό του τηλεοπτικό σταθμό. Ίσως μετά τη συνεργασία μεταξύ Δ. Κοντομηνά και Γ. Μπόμπολα στον Alpha 9,89, το Channel Nine να αποτελεί μια λύση.


Σχολιάστε εδώ