Και τώρα απομένει το έργο…

Θετική η εικόνα και των προγραμματικών δηλώσεων του κ. Παπανδρέου. Όπως και τα πλαίσια που ανακοίνωσαν οι υπουργοί. Ενστάσεις υπάρχουν. Αλλά πότε δεν υπήρξαν; Κανένας δεν διαφωνεί ότι υπάρχουν καλές προθέσεις.

Απομένει όμως να δούμε και το έργο. Την υλοποίηση των εξαγγελιών. Εκεί θα κριθεί ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνησή του. Να δουν οι πολίτες π.χ. να γίνεται ΑΜΕΣΩΣ πράξη αυτό που δημόσια δεσμεύτηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, «τη μηδενική ανοχή στην παράνομη είσοδο μεταναστών. Δεν θα ανεχθούμε άλλο το φαινόμενο της αθρόας και μαζικής εισόδου. Δεν αντέχει άλλο η χώρα να είναι ξέφραγο αμπέλι». Να δίνονται λύσεις στα προβλήματα που καθημερινά ταλαιπωρούν και βασανίζουν τον πολίτη. Που η λύση τους δεν έχει οικονομικό κόστος. Απλό μυαλό χρειάζεται, που μέχρι τώρα λείπει…
Ας αποδείξει η νέα κυβέρνηση ότι το διαθέτει.

Ευχή να μην απογοητεύσει τον κόσμο που την εμπιστεύθηκε. Και να μη βρεθούμε θεατές ενός άλλου έργου απʼ αυτό που υποσχέθηκε ο Γιώργος. Γιατί θα είναι ζημιά για τη χώρα και τον λαό.


Σχολιάστε εδώ