ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΑΪΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

«Αφού το έκαναν στη Θεσσαλονίκη, μπορούμε να το κάνουμε κι εμείς», λένε κάποιοι συνδεσμίτες. Ετοιμάζουν, μάλιστα, και το σχετικό πλάνο στα πρότυπα του Άρη με κοινά εισιτήρια διαρκείας για όλα τα ομαδικά αθλήματα, δηλαδή ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ.
Το σχέδιο ακούγεται φιλόδοξο. Μέχρι και τα ποσοστά έχουν μοιράσει οι εμπνευστές του πλάνου στα συγκεκριμένα αθλήματα. Μόνο που ο Νοτιάς δεν δείχνει διάθεση να αποχωρήσει από την ΠΑΕ όσο παραμένει ζωντανό το όνειρο κατασκευής γηπέδου. Γι’ αυτό, άλλωστε, θέλει να συγκεντρώσει την πλειοψηφία των μετοχών, ώστε να κάνει ακόμα πιο δελεαστική την πρόταση προς τον Μελισσανίδη, από τον οποίο προσδοκά να τον βοηθήσει με το κύρος του και τις γνωριμίες του για την κατασκευή του γηπέδου.
Επιμένει ο Μπάγεβιτς
για τίτλο
Παρά το μπάχαλο στο διοικητικό επίπεδο και τα απανωτά λάθη των διαιτητών εις βάρος της ΑΕΚ, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς εξακολουθεί να πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να καλύψει τη διαφορά της από τους πρωτοπόρους. Ο Ντούσκο υποστηρίζει σε συζητήσεις με δικούς του ανθρώπους ότι ουσιαστικά βελτίωση μπορεί να έχει μόνο η Ένωση, διότι θεωρεί ότι στον Ολυμπιακό έχουν πρόβλημα φυσικής κατάστασης, ενώ στον Παναθηναϊκού παίζουν καλά μόνο όταν σκοράρουν πρώτοι και βρίσκουν χώρους δράσης. «Έχουμε υλικό για να τους προφτάσουμε, αν βρούμε γρήγορα τον ρυθμό μας», είναι ένα από τα χαρακτηριστικά σχόλια του Μπάγεβιτς.


Σχολιάστε εδώ