Διαγωνισμός της ΝΟΥΝΟΥ για τα 80 χρόνια της στην ελληνική αγορά

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009 η FrieslandCampina Hellas/ΝΟΥΝΟΥ, ως επίσημος χορηγός της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών (ΕΠΑ), αγκάλιασε με θέρμη τη γιορτή-θεσμό της πολυτεκνικής κοινότητας η οποία είναι αφιερωμένη στα παιδιά των οικογενειών-μελών της που ξεκινούν τη σχολική τους σταδιοδρομία.
Από νωρίς το πρωί, το ξενοδοχείο «Park» γέμισε με χαρούμενες φωνές 800 και πλέον παιδιών τα οποία διασκέδασαν με το πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα το οποίο περιλάμβανε θεατρική μουσική παράσταση, κλόουν, τους ήρωες των Looney Tunes Σιλβέστρο και Τουίτι, καθώς και φουσκωτά παιχνίδια για ατελείωτο παιχνίδι. Οι μικροί φίλοι συμμετείχαν με αμέριστο ενθουσιασμό βιώνοντας στιγμές διασκέδασης και χαράς.
Στη συνέχεια τα παιδιά έλαβαν τα δώρα της Ένωσης και της μεγάλης χορηγού εταιρείας, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη εκδήλωση της κοινότητας των πολυτέκνων. Να σημειώσουμε ότι η FrieslandCampina Hellas με την ευκαιρία των 80 χρόνων από την παρουσία του ΝΟΥΝΟΥ στην ελληνική αγορά έχει ξεκινήσει διαγωνισμό με πλούσια δώρα από τις 14 Σεπτεμβρίου.
Στις πρώτες 15 μέρες του διαγωνισμού η ανταπόκριση του κοινού είναι ενθουσιώδης και οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις εκατοντάδες χιλιάδες, ενώ οι νικητές έχουν ήδη φτάσει τους 5.000.
Πληροφορίες για τον διαγωνισμό παρέχονται σε όλες τις συσκευασίες ΝΟΥΝΟΥ.


Σχολιάστε εδώ