typologies.gr

Δυσκολεύονται οι συνάδελφοι να αναφέρουν πως η αποκάλυψη για τη ραδιοφωνική συνεργασία Μπόμπολα – Κοντομηνά με την είσοδο του «Θέματος» στον Alpha 989 έγινε από την ηλεκτρονική έκδοση των Τυπολογιών. Δεν πειράζει. Θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες.

• Ως «μετακόμιση» καταγράφεται σήμερα η αναστολή έκδοσης του περιοδικού «ON-OFF» της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας». Στην τρίτη σελίδα του περιοδικού αναφέρονται τα εξής: «Από την Κυριακή 11 Οκτωβρίου το ΟΝ-OFF μετακομίζει! Το πρόγραμμα της τηλεόρασης θα κατοικεί πλέον στις σελίδες του ”7”. Την αγαπημένη στήλη ”Cosmomedia” του ”ΕΨΙΛΟΝ”, όπως επίσης και τα ”TV victims” της Μαρίνας Πετρούτσου».

• Το ποσόν των 80 εκατ. δολαρίων κατέβαλε η πλευρά Κοντομηνά για την απόκτηση των δραστηριοτήτων του Ομίλου Village στην Ελλάδα. Το στοιχείο αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση του αυστραλιανού ομίλου για την αποχώρησή του από την Ελλάδα. Η αγορά από τον επιχειρηματία Δ. Κοντομηνά έγινε σε συνεργασία με τον Χ. Αντωνόπουλο, διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου. Η κίνηση αυτή έγινε το καλοκαίρι και ενώ ο Δ. Κοντομηνάς συζητούσε για το σχέδιο του Θέμα 989 με τον Γ. Μπόμπολα.

• Την άμεση κατάργηση όλων των επιτροπών σε υπουργεία και ΔΕΚΟ ζήτησε ως πρώτο δείγμα γραφής από τους υπουργούς του ο Γιώργος Παπανδρέου. Η απόφαση αυτή περιλαμβάνει και την ΕΡΤ, όπου η συμμετοχή ανά συνεδρίαση εκάστου μέλους είναι 200 ευρώ.

• Παρελθόν αποτελεί ο διευθυντής του Alpha 989 Γιώργος Κακούσης. Η συνεργασία λύθηκε κοινή συναινέσει, εν όψει των αλλαγών που επιφέρει η είσοδος του «Θέματος» στον σταθμό. Η αποχώρησή του προκάλεσε έντονη συγκίνηση στους εργαζομένους, ενώ η αίσθηση που υπάρχει είναι πως αύριο οι περισσότεροι παραγωγοί θα κάνουν την τελευταία τους εκπομπή. Νέο ισχυρό πρόσωπο στον σταθμό ο Σωκράτης Γκιόλιας.

• Εκτός ομίλου Alpha, εδώ και δύο μέρες, και ο διευθυντής τηλεόρασης Βαγγέλης Μωραΐτης. Αναμένεται η αποχώρηση ενός ακόμη στελέχους. Την περασμένη Κυριακή, στην έντυπη έκδοση των Τυπολογιών σημειώναμε πως «το επόμενο διάστημα δεν πρέπει να αποκλείονται και νέες αλλαγές με την αντικατάσταση δύο στελεχών της διοικητικής δομής του Alpha».

• Αποχώρησε από τη «Lifo» η Κατερίνα Ανέστη, η οποία επί 18 μήνες ασκούσε καθήκοντα διευθύντριας έκδοσης.


Σχολιάστε εδώ