Τριβές για δύο παίκτες

Επιμένει να χρησιμοποιεί ο Όλεγκ Προτάσοφ τον Νικολάε Ντίκα, αλλά μετά την 3η αγωνιστική ο Ρουμάνος δείχνει αλλού να πατάει και αλλού να βρίσκεται. Την ίδια ώρα ο ουκρανός τεχνικός του Ηρακλή συνεχίζει να αφήνει εκτός βασικών επιλογών τον Ντάλα Μπόνα, έναν παίκτη στον οποίο επένδυσαν πολλά οι «κυανόλευκοι» και με βάση τις συστατικές επιστολές μπορεί να αλλάξει την εικόνα της ομάδας. Παράλληλα εκτός μένει και ο Μιλάνο, ο πλέον δημιουργικός παίκτης του «Γηραιού» στα φιλικά του καλοκαιριού. Ο Αργεντινός, βέβαια, ταλαιπωρείται από τραυματισμούς, αλλά ακόμα και όταν ήταν απολύτως υγιής, ο Προτάσοφ τον άφηνε στον πάγκο.
Το πρόβλημα είναι ότι ο Μιλάνο δεν ταιριάζει αγωνιστικά με τον Ντίκα. Έτσι, αφού ο ουκρανός τεχνικός προτιμάει τον Ρουμάνο, ο Μιλάνο μοιραία μένει στον πάγκο. Το κυριότερο σημείο τριβής, όμως, είναι ο Ντάλα Μπόνα. Ο Ιταλός δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά ο Προτάσοφ επιμένει να τον χρησιμοποιεί ως αλλαγή. Έτσι, όμως, αυξάνονται οι γκρίνιες στον Ηρακλή και μειώνεται η υπομονή των παραγόντων απέναντι στον Ουκρανό, ο οποίος άρχισε να αντιλαμβάνεται την πίεση.
Οι «κυανόλευκοι», πάντως, έχουν και το πρόβλημα με τη διαιτησία. Κι αυτός είναι ο λόγος που προσωρινά δεν κορυφώνονται οι αντιδράσεις για τις επιλογές του Προτάσοφ.


Σχολιάστε εδώ