Συνεργασία Μπόμπολα – Κοντομηνά με επιπτώσεις

Ο Πήγασος, όπως γράφαμε και στο www.typologies.gr, κατέβαλε το ποσόν του 1,5 εκατ. ευρώ για την αγορά του 50% της Alpha Ραδιοφωνική (Alpha 989) στον Δ. Κοντομηνά. Ο πρόεδρος του Alpha απέκτησε το 66,66% του Alpha 989 από το RTL, πληρώνοντας ένα ποσόν της τάξης του 1,3 – 1,4 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο μνημόνιο της συνεργασίας υπάρχει πρόβλεψη για μείωση του προσωπικού, που σήμερα φτάνει τα 60 άτομα, ενώ δεν προβλέπονται προσλήψεις παρά μόνο για κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις.

Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένη η έκτακτη γενική συνέλευση της Alpha Ραδιοφωνική για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. Στη ραδιοφωνική ομάδα θα συμμετάσχουν, από την πλευρά του Alpha, οι Παπαπαναγιώτου, Βερύκιος, Μάνεσης, Μπιζόγλη και ένα δύο ακόμη πρόσωπα, από το «Θέμα» οι Αναστασιάδης και Περρής, ενώ κρούση έγινε και στον Τζίμη Πανούση.

Η είσοδος του «Θέματος» στο ραδιόφωνο προκαλεί προβληματισμό και στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος με τη σειρά του σκέφτεται να βγάλει και εκείνος τον δικό του σταθμό στον αέρα, αφού πλέον θα δέχεται τα πυρά των πρώην συνεταίρων του και συνεργατών του.


Σχολιάστε εδώ