Συγχαρητήρια στον Γ. Σγουρό για την άψογη λειτουργία του μηχανισμού της Νομαρχίας

Με τα συγχαρητήρια του υπηρεσιακού υπουργού Εσωτερικών Σπύρου Φλογαΐτη, προς τον νομάρχη Αθηνών, Γιάννη Σγουρό, και με τις ευχαριστίες του τελευταίου προς τους 502 νομαρχιακούς υπαλλήλους που εργάστηκαν για τη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων, συνοδεύτηκε ο απόηχος της σύνθετης και σχολαστικής αυτής διαδικασίας. Επιβραβεύτηκαν η ταχύτητα και η ακρίβεια των αποτελεσμάτων που πέρασαν μέσα από τα 5.677 εκλογικά τμήματα του Νομού Αττικής.
Είναι αξιοσημείωτη η συνεχής και εξαντλητική παρουσία του νομάρχη Αθηνών, έως τις 3 τα ξημερώματα, οπότε και ολοκληρώθηκε το σύνολο των τηλεγραφημάτων παραλαβής των αποτελεσμάτων.
Ενδιαφέρουσα, επίσης, χαρακτηρίζεται και η διευκρίνιση του κ. Σγουρού σε ό,τι αφορά τις υπηρεσίες και τους φορείς εκείνους που αναμείχθηκαν με τη διαδικασία μετάδοσης των αποτελεσμάτων. Ενώ, λοιπόν, ευχαρίστησε τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, Βασίλη Τσιατούρα, και τον διοικητή του Α.Τ. Νέου Κόσμου, επέκρινε τη διοίκηση της ΜΕΤΡΟ ΑΕ για την πλήρη αδιαφορία της στο αίτημά του να παραμείνει το ΜΕΤΡΟ όλη τη νύχτα σε λειτουργία. Τα δρομολόγια σταμάτησαν στις 12.30 το βράδυ!


Σχολιάστε εδώ