Ένας χρόνος «Mad in Metro»

Έναν χρόνο κυκλοφορίας συμπληρώνει η «Mad in Metro», η πρώτη free press μουσική εφημερίδα. Tο τέταρτο και επετειακό τεύχος της «Mad in Μetrο», που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Νοεμβρίου, είναι αφιερωμένο στα πιο καυτά θέματα του 2009, καθώς και στους πιο πολυσυζητημένους καλλιτέχνες της χρονιάς. Επιπλέον, περιλαμβάνει τις μόνιμες στήλες με ανανεωμένο υλικό, θεματογραφία από την ελληνική και τη διεθνή μουσική σκηνή, ειδήσεις από τον κόσμο της showbiz, συνεντεύξεις καλλιτεχνών και in-the-making εκπλήξεις σε ένα χορταστικό προχριστουγεννιάτικο, επετειακό τεύχος, το οποίο θα κρατάει παρέα στους αναγνώστες στις βόλτες τους στην πόλη!

Η «Μad in Μetro» θα κυκλοφορήσει σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο και Λάρισα, σε κεντρικά εμπορικά σημεία των συγκεκριμένων πόλεων, σε καταστήματα «Goody’s», «Flocafe», «Starbucks», «Metropolis», στο «Allou Fun Park», σε άλλα καφέ και εστιατόρια της Αττικής, ενώ μέσω εξειδικευμένης χειροδιανομής θα μοιράζεται αποκλειστικά κάθε Παρασκευή και Σάββατο απόγευμα σε καφετέριες και στέκια νέων στην Αττική. Τέλος, θα υπάρχει εξειδικευμένη χειροδιανομή και σε πανεπιστημιακούς χώρους τόσο στην Αττική όσο και στην περιφέρεια.

Υπάρχουν και άλλα γενέθλια στη «Metro». Το «Drivers Only», το πρώτο δωρεάν περιοδικό για το auto-moto, που κυκλοφόρησε από τη «Metro» το 2005, συμπληρώνει φέτος τον Οκτώβριο τέσσερα χρόνια συνεχούς κυκλοφορίας. Το τεύχος Οκτωβρίου, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του μήνα, θα έχει επετειακή μορφή, με ανάλογη πλούσια θεματογραφία, πάντα όμως σχετική με το auto-moto.


Σχολιάστε εδώ