Χωρίζουν Γιάννα – Θόδωρος!

Φαίνεται ότι πολλά μαύρα σύννεφα είχαν συσσωρευτεί, προφανώς από την κακή πορεία της εφημερίδας και τις τεράστιες ζημίες από τις αλόγιστες δαπάνες, τους έξω από την ελληνική πραγματικότητα σχεδιασμούς και τις επιλογές στελεχών που δεν είχαν καμία επαφή με τον Τύπο.

Η κρίση στις σχέσεις του ζεύγους είχε διαφανεί εδώ κι ενάμιση χρόνο και πλέον συζητείτο σε πολλούς κύκλους, αλλά από σεβασμό και στους δύο δεν είχε πάρει διαστάσεις και δεν έφθασε στις πρώτες σελίδες, οι φήμες όμως οργίαζαν. Κι όχι απλές φήμες και παρασκήνιο…

Ήρθε και το κραχ στη ναυτιλία που επιδείνωσε τα δύσκολα. Και τις οικονομικές σχέσεις μεταξύ τους.

Όσα εξάλλου είχαν επενδυθεί στην επιτυχή διοργάνωση και στον άψογο τρόπο που έγιναν, κατά διεθνή αναγνώριση, οι Ολυμπιακοί Αγώνες, δεν ευδοκίμησαν. Τίποτε το θετικό δεν προέκυψε μετά για τη «σιδηρά κυρία»!

Οι στόχοι που είχαν τεθεί πριν και μετά, με αλληθωρίσματα προς το Προεδρικό Μέγαρο και το Μέγαρο Μαξίμου για αξιοποίησή της, δεν βρήκαν ευήκοα ώτα και μάλιστα αυτό προκάλεσε απογοήτευση και πικρία. Έτσι οι φιλοδοξίες τελικά όχι μόνο διαψεύστηκαν, αλλά οδήγησαν και σε περιπέτειες. Και σε πλήρη αποστασιοποίηση από την πολιτική και άλλα όνειρα…

Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, γίνεται μια εκκαθάριση των κοινών οικονομικών δραστηριοτήτων που υπάρχουν, με την πώληση κάποιων πλοίων που είχαν από κοινού.

Ενδεικτική της κρίσης στις σχέσεις Γιάννας και Θόδωρου είναι η πώληση της γεμάτης χλιδής, ονειρικής θαλαμηγού του ζεύγους.

Η τιμή που ζητείται είναι μόλις 135.000.000 ευρώ!


Σχολιάστε εδώ