Το πρόβλημα του Τεν Κάτε για το καλοκαίρι

Ήρθε, βέβαια, το επεισόδιο στο Βουκουρέστι για να κλονίσει τον ολλανδό τεχνικό, στον οποίο έκαναν έντονες παρατηρήσεις τα στελέχη της ΠΑΕ, αλλά σε θέμα δουλειάς αρχίζουν πλέον όλοι και τον εμπιστεύονται. Μόνο που όσο αρχίζει και κερδίζει στηρίγματα ο Τεν Κάτε, τόσο περνάνε οι μήνες και ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να ψάχνει το ερχόμενο καλοκαίρι για προπονητή.

Σύμφωνα με όσα έχει πει δημόσια ο Ολλανδός, στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τους πάγκους. Στον Παναθηναϊκό, βέβαια, ελπίζουν ότι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος θα κάνει τον Τεν Κάτε να αλλάξει γνώμη και να μείνει τουλάχιστον για δύο χρόνια ακόμα. Αλλά μόνο σίγουροι δεν μπορούν να είναι για τα πλάνα και τις σκέψεις του Ολλανδού, ο οποίος έχει δείξει ότι είναι απρόβλεπτος.

Από την άλλη πλευρά, οι «πράσινοι» δεν θέλουν να ανοίξουν μόνοι τους τον κύκλο συζητήσεων για την επέκταση της συνεργασίας τους. Κυρίως επειδή θέλουν να κρατήσουν τον Τεν Κάτε στην τσίτα ως την τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Αν, πάντως, κατακτήσει ο Παναθηναϊκός τον τίτλο, τότε ασφαλώς θα του προτείνουν επέκταση.

Για να ʼναι, πάντως, έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» θα αρχίσουν από τον Ιανουάριο την έρευνα αγοράς. Υπάρχουν κάποιοι υποψήφιοι στη λίστα του Αντωνίου, αλλά ακόμα δεν θέλει να προχωρήσει τις επαφές, έστω και αν με τον Έρικ Γκέρετς υπήρξε κατʼ αρχήν συμφωνία πριν από περίπου ένα μήνα.


Σχολιάστε εδώ