Στοιχεία για πολλαπλούς στόχους «μαζικών» βομβιστικών επιθέσεων

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και τα τεκμήρια που προέκυψαν από την ανακάλυψη της γιάφκας στο Χαλάνδρι:
= Οι Πυρήνες της Φωτιάς και συνδέονται και καθοδηγούνται από αυτήν την ομάδα, που «κάνει κουμάντο» και σε άλλες του λεγόμενου «εξωτερικού επιπέδου». Οι οποίες και θεωρούνται βοηθητικές, κυρίως για τη δημιουργία εντυπώσεως μαζικότερου κινήματος σε αστικά κέντρα.
Σ’ αυτές στρατολογούνται νεαροί από τους χώρους των αντιεξουσιαστών και των αναρχικών γενικότερα, αλλά και από άλλους που αντιδρούν στο κατεστημένο. Με βάση τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, η Αντιτρομοκρατική θεωρεί άκρως σοβαρές αυτές τις προεκτάσεις της τρομοκρατίας, αφού σχετίζονται με σχέδια για μαζικά πλήγματα σε αστικά κέντρα, ώστε να δίδεται η εντύπωση κρατικής αποσυνθέσεως. Έχουν βρεθεί τεκμήρια που αξιολογούνται και δίδουν σαφείς ενδείξεις πολλαπλών στόχων, τόσο κρατικών (υπουργεία, Αστυνομικά Τμήματα, οργανισμοί κοινής ωφελείας κ.ά.) όσο και ιδιωτικών, τραπεζών, κομματικών γραφείων, αυτοκινήτων κ.ά.
Αυτήν τη στιγμή βρίσκονται υπό στενή παρακολούθηση κάποιοι χώροι όπου πιστεύεται ότι μετακινήθηκε η δεύτερη γιάφκα, μετά την ανακάλυψη εκείνης στο Χαλάνδρι, ενώ και κάποια πρόσωπα έχουν επισημανθεί και τελούν ουσιαστικά «υπό άγρυπνη επιτήρηση» προκειμένου να προληφθούν αιφνιδιασμοί, όπως είπε χαρακτηριστικά στο «ΠΑΡΟΝ» αρμόδια πηγή.
Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κινητοποίηση της Αντιτρομοκρατικής στη Θεσσαλονίκη, όπου φαίνεται ότι βρίσκονται και οι μηχανισμοί προμήθειας εκρηκτικών και όπλων για τους «εκτελεστικούς πυρήνες». Δηλαδή τις ολιγομελείς σκληρές ομάδες οι οποίες συγκροτούν το άτυπο αντάρτικο πόλεων. Ως προς αυτά, υπάρχουν σοβαρές πληροφορίες, αλλά οι αρμόδιοι της Αντιτρομοκρατικής κρατούν κλειστό το στόμα, προωθώντας μεθοδικό σχέδιο διεισδύσεως στις δύο βασικές τρομοκρατικές οργανώσεις, τις οποίες διαχειρίζεται κοινό καθοδηγητικό όργανο.
Η πολυωνυμία τους απλώς σκοπεί στη διασπορά συγχύσεως και αποπροσανατολισμού των Αρχών. Αυτό πιστεύουν οι της Αντιτρομοκρατικής και της ΕΥΠ, ενώ ειδικοί μελετούν τα κείμενα των προκηρύξεών τους, ώστε να βγάλουν συμπεράσματα για τους θεωρητικούς που συνδέονται με αυτές και μετέχουν στον προσδιορισμό των στόχων.


Σχολιάστε εδώ