Στην πόρτα εξόδου βρίσκεται ο Χαβίτο

Σε τελευταία αλλαγή του Ιομάρ Μαζίνιο έχει εξελιχθεί ο Χαβίτο. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Άρη δείχνει ότι δεν υπολογίζει ιδιαίτερα τον ισπανό μεσοεπιθετικό, καθώς προτιμάει τον Κάλβο. Βεβαίως, έχει και τον γρίφο που ονομάζεται Σέρχιο Κόκε. Ο Χαβίτο έχει αντιληφθεί ότι δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον προπονητή του και έχει αρχίσει να σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο της αποχώρησης από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Φυσικά και δεν θέλει να φύγει από τον Άρη. Αλλά, όπως λένε άτομα που μιλάνε καθημερινά με τον Ισπανό, εάν συνεχίσει ο Μαζίνιο να τον θεωρεί ρεζέρβα, ίσως τον Ιανουάριο ζητήσει να πάει κάπου δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.
Τον προβληματισμό του Χαβίτο έχει αυξήσει και η απόκτηση του Πίτου Γκαρσία. Εκτιμά ότι ο Αργεντινός θα πάρει χρόνο συμμετοχής και έτσι θα μειωθούν ακόμα περισσότερο οι δικές του ευκαιρίες.
Ερώτημα για τον Άρη αποτελεί και ο Ντέιλι. Ακόμα ένας παίκτης που κινείται μεταξύ πάγκου και εξέδρας και ουσιαστικά ετοιμάζει τις βαλίτσες του για άλλες πολιτείες. Αν και στον Ιρλανδό αναγνωρίζουν όλοι οι «κίτρινοι» το ελαφρυντικό της αλλαγής περιβάλλοντος και το γεγονός ότι για πρώτη φορά έκανε στην καριέρα του τόσο σκληρή προετοιμασία.


Σχολιάστε εδώ