Η Ήρα έχει αέρα

Πραγματική κοσμοπλημμύρα σημειώθηκε στην προεκλογική ομιλία της Ήρας Βαλσαμάκη-Ράλλη την περασμένη Τρίτη στο ξενοδοχείο «Τιτάνια».
Σαφής και περιεκτική στον λόγο της, η κ. Βαλσαμάκη-Ράλλη ανέδειξε τις διαφορές ανάμεσα στα δύο κομμάτια εξουσίας, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, και ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους η ΝΔ υπερτερεί. Το ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου ακροατήριο καταχειροκρότησε την υποψήφια, την οποία επαίνεσαν τόσο ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης όσο και ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος και η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη.
Αναφέρθηκαν στο έργο της, την εξαιρετική εργατικότητα, την αποτελεσματικότητα κατά τη διαχρονική παρουσία της στον Δήμο Αθηναίων. Ιδιαίτερα συγκίνησε ο συνάδελφός της μαθηματικός Γιάννης Δράκος, ο οποίος αναφέρθηκε στους αγώνες για την Παιδεία, ενώ εντύπωση προκάλεσε και η τοποθέτηση του Θάνου Δασκαλόπουλου, γνωστού για τη δράση του στη ΝΔ, ο οποίος υπογράμμισε την αφοσίωση και τη στήριξη της κ. Βαλσαμάκη στο κόμμα της ΝΔ σε δύσκολες στιγμές.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Δημ. Πεππές, ο πρόεδρος του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας, Αντ. Αντωνάκος, και πολλές άλλες προσωπικότητες.


Σχολιάστε εδώ