Έχουν παράπονα…

Κύριε Διευθυντά,
Όταν εξαγοράστηκε η ΟΑ από τη ΜΙG είχαμε την ελπίδα ότι κάτι καινούργιο θα γεννιόταν, μέσα όμως κυρίως από την ίδια την ΟΑ. Ο ίδιος ο κ. Βγενόπουλος είχε δηλώσει ότι θα στηριχτεί στο υπάρχον προσωπικό. Δηλαδή θα υπήρχε μια ομάδα ανθρώπων αξιόλογων και έμπειρων στη δουλειά τους τόσα χρόνια στην ΟΑ -και υπάρχουν και έχουν το όνειρο για κάτι πολύ καλύτερο- και μαζί με τη βοήθεια κάποιων στελεχών εκτός ΟΑ θα έφτιαχναν μια καινούργια εταιρεία επιλέγοντας αρχικά ό,τι καλύτερο υπάρχει μέσα από την ίδια την εταιρεία. Όμως:
1. Αντί αυτού ήρθαν άτομα σχεδόν εξ ολοκλήρου εκτός εταιρείας (και μάλιστα κάποιοι από αυτούς από εταιρεία που ανταγωνιζόταν την ΟΑ και την πολεμούσε).
2. Δεν κλήθηκαν άτομα, αεροσυνοδοί, άριστοι επαγγελματίες με εμπειρία και χωρίς σχεδόν να έχουν δηλώσει ασθένεια στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Η αρχισυνοδός κ. Μεζίτη (ήταν στην Aegean και πιο πριν στην ΟΑ) προσέλαβε πλήρωμα καμπίνας κατά πλειοψηφία από την Aeagean, μιλούσε στο νέο προσωπικό της MIG – Olympic Air απαξιωτικά για τους πρώην εργαζομένους στην ΟΑ και μάλιστα μπροστά τους ενώ μιλά με τα καλύτερα λόγια για την Aegean. Διέγραψε τους φροντιστές (άνδρες αεροσυνοδούς) από την καμπίνα, κάτι που δεν συνάδει με τη σύγχρονη αεροπορική αντίληψη και ασφάλεια. Οι γυναίκες αεροσυνοδοί απορούν.
Λυπούμαστε όλοι ή οι περισσότεροι γιατί κάποιοι υπάλληλοι πονέσανε πραγματικά αυτήν την εταιρεία (και είναι πολλοί αυτοί) και έδωσαν πολλά, αφανώς και χωρίς τα φώτα της δημοσιότητας και τους επαίνους κανενός, και τελικά παραδίδεται σε κάποιους που δεν την πόνεσαν θεωρώντας όλους εμάς ως κακούς και ανάξιους υπαλλήλους, διαγράφοντας την ιστορία του καθενός μέσα σε αυτήν την εταιρεία.

Ιπτάμενοι αεροσυνοδοί
της πάλαι ποτέ Ολυμπιακής Αεροπορίας


Σχολιάστε εδώ