typologies.gr

Διαρκής είναι η ενημέρωση στο www.typologies.gr. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρίσκεστε διαρκώς συντονισμένοι στην ηλεκτρονική έκδοση των Τυπολογιών.

= Νέος κύκλος συζητήσεων Λαυρεντιάδη – Κόκκαλη. Στο πακέτο της συμφωνίας για το 50% του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» ο Σ. Κόκκαλης έχει βάλει, σύμφωνα με πληροφορίες, και το Sport TV (πρώην Magic). Είναι πολύ πιθανό ο σταθμός να ακολουθήσει την πορεία του Flash και να περάσει κι αυτός από τον Σ. Κόκκαλη στον Λ. Λαυρεντιάδη.

= Για 3+2 χρόνια ανανέωσε χθες το απόγευμα τη συνεργασία του με το Star ο γενικός διευθυντής ειδήσεων του καναλιού Σταμάτης Μαλέλης. Το νέο συμβόλαιό του λήγει στις 31.12.2012 και το Star έχει τη δυνατότητα μονομερούς ανανέωσης για επιπλέον 2 χρόνια.

= Ο πρώην διευθυντής του «Ελεύθερου Τύπου» Σεραφείμ Κοτρώτσος παραιτήθηκε από την «Απογευματινή», καθώς η εφημερίδα έκρινε πως τα άρθρα του ήταν «εκτός γραμμής». Ο Σεραφείμ Κοτρώτσος κινείται για την έκδοση εβδομαδιαίας εφημερίδας. Το τελευταίο διάστημα έχει πυκνώσει τις επαφές του με παλιούς δημοσιογράφους της εφημερίδας, αλλά και με άλλους.

= Σε Fresh μετονομάζεται ο John Greek. Ταυτόχρονα, o Δίφωνο FM, ο άλλος σταθμός του Κώστα Γιαννίκου, αποκτά άλλους 3-4 παραγωγούς, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης του προγράμματός του.

= Σε ποινή φυλάκισης 4 μηνών, εξαγοράσιμη, και πρόστιμο 5.000 ευρώ καταδικάστηκε ο πρώην εκδότης της «Sportime» Κώστας Κυριακόπουλος από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, ύστερα από μήνυση που κατέθεσαν οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα για τη μη καταβολή δεδουλευμένων. Παρότι οι εργαζόμενοι στη «Sportime» βρέθηκαν στο κενό, χωρίς αποζημιώσεις, η ΕΣΗΕΑ σε ανακοίνωσή της κρίνει την απόφαση ως «σημαντική».

= Απεργία διάρκειας 24 ωρών κήρυξε η ΕΤΕΡ την περασμένη Παρασκευή στον δημοτικό σταθμό Κανάλι 1. Μεταξύ των αιτημάτων είναι η καταβολή των δεδουλευμένων στους τεχνικούς ήχου για τον Αύγουστο αλλά και η τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας στον εργασιακό χώρο!

= «Το κανάλι το δικό μου είναι από τα ελάχιστα που δεν χρωστάνε ούτε δραχμή, ούτε ένα ευρώ στο Δημόσιο, γιατί ξέρω τι σημαίνει νοικοκυροσύνη», είπε στο ντιμπέιτ ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης για το Telecity. Αν ο σταθμός ανήκει στον Γ. Καρατζαφέρη και όχι στο κόμμα, τότε δεν μπορεί να θεωρηθεί «κομματικός» και να εκπέμπει άνευ αδείας. Σίγουρα, όμως, διατηρεί την άδεια που έλαβε, την περίοδο Μητσοτάκη, ως σταθμός που εκπέμπει στο Λεκανοπέδιο της Αττικής.


Σχολιάστε εδώ