Τούτη τη φορά δεν του βγαίνει του Καρατζαφέρη το ντιμπέιτ

Σε ένα καλό φίνις ποντάρουν στον ΛΑΟΣ για να ισοφαρίσουν μια μικρή κοιλιά που σημειώθηκε, όπως εκτιμάται, στην εκστρατεία του κόμματός τους την τελευταία εβδομάδα, σε σχέση με τη δυναμική είσοδο και παρουσία του Γιώργου Καρατζαφέρη στην προεκλογική περίοδο.

Είναι γεγονός ότι τις προσδοκίες που είχε καλλιεργήσει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ότι η σειρά κατάταξης του κόμματός του σε συνδυασμό με την έλλειψη αυτοδυναμίας θα τον καθιστούσαν ρυθμιστή την επόμενη μέρα, δαδέχτηκαν χαμηλότεροι τόνοι, όπως προϊδέασε και η εμφάνισή του στο ντιμπέιτ. Εκεί ο κ. Καρατζαφέρης εμφανίστηκε κατώτερος των αναμενομένων σε σχέση με το επικοινωνιακό του ταλέντο, κάτι που πολλοί δεν απέδιδαν απλώς στο γεγονός ότι δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Ο Καρατζαφέρης έχασε, και αυτό είναι κοινή διαπίστωση και όχι μόνο κάποιων σχολιαστών. Άλλωστε καταγράφεται σε μετρήσεις ότι τα ποσοστά του ΛΑΟΣ εμφανίζονται μειωμένα. Σ’ αυτό βέβαια έχει συμβάλει η ολομέτωπη επίθεση συρρίκνωσης από τη ΝΔ, που φαίνεται ότι αποδίδει.

Στο πλαίσιο πάντως της επικοινωνιακής τακτικής που ακολουθεί, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ζει ανθρώπινες και συγκινητικές στιγμές: Από τη μια ικανοποιεί την τελευταία επιθυμία γηραιού οπαδού του ΛΑΟΣ στη Θεσπρωτία, τον οποίο συνάντησε αλλάζοντας με ευελιξία, όπως μας πληροφορούν, το δρομολόγιό του, για να βρεθεί σε χρόνο-ρεκόρ στον τόπο κατοικίας του υπερήλικα και να πάρει την ευχή του, και παράλληλα κάνει δωρεά ύψους 20.000 ευρώ στον «Φάρο Τυφλών» από τα ταμεία του κόμματος…


Σχολιάστε εδώ