ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ

3Κοσμοσυρροή στην προχθεσινή συγκέντρωση-ομιλία της υποψήφιας βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Τόνιας Αντωνίου, στο ξενοδοχείο «President», στους ετεροδημότες και τους φίλους της. Η Τόνια αποδεικνύει με την αγάπη του κόσμου γιατί είναι πρώτη και με τη δουλειά της γιατί το ΠΑΣΟΚ στον Νομό Φθιώτιδας θα έρθει πρώτο κόμμα.
Αυτά φυσικά τα γνωρίζει η Ιπποκράτους και θα τα επιβραβεύσει όταν έλθει η ώρα της κρίσης. Τώρα, αν κάποιες ή κάποιοι πολιτεύονται με βάση μια ανύπαρκτη εύνοια, κακό της κεφαλής τους, διότι πρώτον δεν υπάρχει εύνοια και δεύτερον η Ιπποκράτους, για να προλάβει το κακό σε πολλούς νομούς για δήθεν εύνοια ορισμών υποψηφίων, θα τους αδειάσει σύντομα.

3«Έφυγαν ανεπιστρεπτί οι εποχές που ο λαός έδειχνε ανοχή σε προεκλογικά ψεύδη. Όλοι μαζί από δω, από το Ελευθέριο – Κορδελιό, από κάθε γειτονιά, σας ζητώ, εκπροσωπώντας τη νέα γενιά, αλλά γνωρίζοντας και πόσο αγωνιάτε οι παλιότεροι γι’ αυτήν τη νέα γενιά, γιατί είμαι κι εγώ μητέρα, να είναι θριαμβευτική η νίκη της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ. Είναι στο χέρι σας. Και είναι στο χέρι μας να δουλέψουμε σκληρά για να τιμήσουμε την ψήφο σας. Δεν είναι υπόσχεση, είναι ανάγκη».
Αυτά τόνισε σε ομιλία της η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στην Αʼ Θεσσαλονίκης Μαίρη Ακριβοπούλου.

3Με τον ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει στην
Αʼ Αθηνών ο αγωνιστής της Δημοκρατίας Φώτης Προβατάς, γνωστός για τις διώξεις και τις φυλακίσεις που υπέστη από τη χούντα.
Υπηρέτησε για πολλά χρόνια τους θεσμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης και επί μία οκταετία (1978-1986) διετέλεσε κατά σειρά δημοτικός σύμβουλος, πρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής και αντιδήμαρχος Αθηναίων. Την τετραετία 2003-2006 εκπροσώπησε στη Δημαρχιακή Επιτροπή τη δημοτική κίνηση Η Άλλη Αθήνα με επικεφαλής τον Φώτη Κουβέλη και εκλέχτηκε
αντιπρόεδρος, εκ μέρους της μειοψηφίας, της αναπτυξιακής εταιρείας του Δήμου
Αθηναίων. Από το 2006 μέχρι σήμερα είναι μέλος της Γραμματείας της Ανοιχτής Πόλης με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα.

3Με αμείωτη ένταση συνεχίζει την πολιτική του δραστηριότητα και την επικοινωνία του με τους πολίτες ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον Νομό Λακωνίας Μανώλης Αντωνάκος.
Ήδη επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Σπάρτης και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να ανταλλάξει απόψεις με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τους εργαζομένους.
Είχε προηγηθεί επίσκεψη στη Νομαρχία Λακωνίας, όπου έγινε δεκτός με θερμές εκδηλώσεις από τους εργαζομένους που γνωρίζουν τη θητεία και την προσφορά του στον θεσμό της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης. Ο κ. Αντωνάκος στη σύντομη παρέμβασή του επισήμανε ότι είναι καιρός να αρθεί η μισθολογική ανισότητα που υπάρχει εις βάρος των εργαζομένων στις νομαρχίες.
Να σημειώσουμε ότι ο Μ. Αντωνάκος είναι από τους πλέον έμπειρους περί τα αυτοδιοικητικά θέματα, αφού επί σειρά ετών ήταν γενικός γραμματέας του Δήμου Κορυδαλλού και από το 2002 είναι γενικός γραμματέας της Νομαρχίας Πειραιά και μάλιστα ιδιαίτερα επιτυχημένος.
Σήμερα στις 11 π.μ. ο Μ. Αντωνάκος θα μιλήσει στους Λάκωνες της Αττικής, στην αίθουσα του ΟΛΠ.

3Σπιθαμή προς σπιθαμή γυρίζει και ξαναγυρίζει κάθε χωριό και κάθε δήμο του Νομού Καρδίτσας ενημερώνοντας τους συμπολίτες του για το έργο της κυβέρνησης, αλλά και για το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας, ο υφυπουργός Παιδείας Σπύρος Ταλιαδούρος.
Βέβαια αυτό δεν προξενεί ιδιαίτερη
εντύπωση στους Καρδιτσιώτες, γιατί γνωρίζουν καλά την εμμονή και την επιμονή του Σπύρου Ταλιαδούρου για την Καρδίτσα.


Σχολιάστε εδώ