ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στην απόδοση του Μιχάλη Κουκουλάκη στο σημερινό ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκού. Ο Κρητικός ορίστηκε για πρώτη φορά σε αναμέτρηση ομάδων από τον τέως Ποδοσφαιρικό Όμιλο Κέντρου (ΠΟΚ) και είναι βέβαιο ότι τον περιμένουν στη γωνία. Οι γηπεδούχοι επειδή έχουν ήδη παράπονα από τον Δαλούκα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και οι τυπικά φιλοξενούμενοι διότι φοβούνται για συμψηφισμό από πλευράς του Κουκουλάκη, ώστε να περιοριστούν οι φωνές των «κιτρινόμαυρων».
Πέρα από τον διαιτητή, όμως, το σημερινό ντέρμπι αποτελεί και αγώνα ζωής ή θανάτου για τους δύο προπονητές. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έκρυψε τα λάθη του στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό πίσω από τα σφάλματα του Δαλούκα. Αλλά γνωρίζει ότι ενδεχόμενη αποτυχία θα προκαλέσει νέες τριβές στο εσωτερικό της ομάδας, που θα τεθεί ουσιαστικά νοκ άουτ από τη διεκδίκηση του τίτλου.
Από την άλλη πλευρά ο Χενκ Τεν Κάτε προέρχεται από σερί 21 αγώνων δίχως ήττα. Γνωρίζει, όμως, ότι μία ήττα μπορεί να του προκαλέσει σοβαρά προβλήματα, καθώς θα αισθάνεται την πίεση να προσπεράσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος θεωρητικά θα βρίσκεται ήδη έναν πόντο μπροστά.
Αγωνιστικά και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα. Ο Μπάγεβιτς θα στερηθεί τον πλέον φορμαρισμένο παίκτη του, τον Νέμεθ, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ουγγαρίας. Παράλληλα πρέπει να λύσει τον γρίφο με τον Μάκο, ο οποίος μοιάζει με το φάντασμα του παίκτη που εντυπωσίαζε στον Πανιώνιο.
Από την άλλη πλευρά, ο Τεν Κάτε δεν υπολογίζει Μαρίνο, Δάρλα και Σπυρόπουλο. Έτσι θα υποχρεωθεί να χρησιμοποιήσει στις πτέρυγες της άμυνας Γκάμπριελ και Βύντρα, που μοιάζουν με λύσεις ανάγκης.


Σχολιάστε εδώ