Κυκλοφορεί σύντομα ο νέος «Ελεύθ. Τύπος»

Το νέο φύλλο, από νέα γραφεία, στήνεται από τους Γιάννη Τσαπρούνη, που ήταν διευθυντής σύνταξης του κυριακάτικου «ΕΤ», και τον Δημήτρη Φωτόπουλο, που ανήκε στη βασική ομάδα των art directors στην παλαιά εφημερίδα. Η ηγετική ομάδα μετακόμισε την περασμένη εβδομάδα από το εμπορικό κέντρο «Κόσμος» στο κτίριο της «Ντέρμπι» στο Χαλάνδρι.
Και αυτές οι εγκαταστάσεις λέγεται πως είναι προσωρινές και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Μπενέκος επισκέφθηκε και το παλιό κτίριο στο Καλαμάκι, που δεν αποκλείεται να αγοραστεί για να ξαναβγεί ο «παραταξιακός» «Ελεύθερος Τύπος» από το κτίριο που έχτισε ο ιδρυτής του Άρης Βουδούρης.
Οι εγκαταστάσεις στους Τράχωνες διαθέτουν χώρο και για τυπογραφείο και, όπως όλα δείχνουν, είναι εξαιρετικά δύσκολο να πουληθούν ως οικόπεδο για άλλη χρήση πέραν της βιοτεχνικής.
Στη νέα εφημερίδα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προσληφθούν πρώτα οι συντάκτες ύλης και οι σελιδοποιοί, ενώ τις επόμενες μέρες ακολουθούν πολλές συναντήσεις με τους συντάκτες. Στο μεταξύ, αρκετοί από τους απολυμένους δημοσιογράφους του «Ελεύθερου Τύπου» είχαν συζητήσεις με τους επιτελείς της εφημερίδας «Veto» στη Βαρυμπόμπη, όμως κανείς δεν τους ειδοποίησε για το αν θα προσληφθούν και παραμένουν μετέωροι.


Σχολιάστε εδώ