Αντίστροφη μέτρηση για Σάντος

Η παραίτηση του Βασίλη Γκαγκάτση έστρεψε εκεί το ενδιαφέρον των φίλων του ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αδιαφορούν για την παραμονή του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της ομάδας. Παρά την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, ο Πορτογάλος παραμένει κόκκινο πανί για τον κόσμο του «Δικέφαλου» και όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το διαζύγιό του με τον Ζαγοράκη.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ζήσης Βρύζας πρότεινε τον Σέρζε Κόσμι. Η περίπτωση του Ιταλού, όμως, είναι εξαιρετικά δύσκολη και συνάμα ακριβή. Παράλληλα υπάρχει και διαφορετική τάση μέσα στον ΠΑΟΚ. Τάση που προκρίνει την επιλογή έλληνα προπονητή με το επιχείρημα ότι «δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και θα πιάσει άμεσως δουλειά».
Ως υποψήφιος εμφανίζεται ο Νίκος Νιόπλιας. Ο νεαρός τεχνικός αποτελεί επιλογή του Ζαγοράκη, αλλά και γι’ αυτόν εξέφρασε ενστάσεις ο Βασίλης Γκαγκάτσης. Κυρίως επειδή θεωρεί ότι του γύρισε την πλάτη όταν τον απέπεμψαν από την ΕΠΟ. Σε περίπτωση που στραβώσει η δουλειά με τον Νιόπλια, ο Ζαγοράκης θα στραφεί σε προπονητή από το εξωτερικό, διότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάποιος που να καλύπτει τις απαιτήσεις του κόσμου, με εξαίρεση τον Αναστασιάδη. Αλλά ο τελευταίος μόνο όταν φύγει ο Ζαγοράκης από την ΠΑΕ θα βρει ανοικτή την πόρτα της Τούμπας.


Σχολιάστε εδώ