typologies.gr

Η ενημέρωση από το www.typologies.gr είναι πλέον καθημερινή, καταγράφοντας όλη την ειδησεογραφία από τον χώρο των Μέσων Ενημέρωσης. Μέρος από τις ειδήσεις αυτές θα δημοσιεύονται, περίπου ως ημερολόγιο, και στην
έντυπη έκδοση των Τυπολογιών, κάθε Κυριακή, δίνοντας το πανόραμα της ειδησεογραφίας. Έτσι, για παράδειγμα, το πρωί της Τρίτης, το www.typologies.gr κατέγραφε το όνομα του Γιάννη Μιχελάκη για τη διεύθυνση του «νέου – νέου» «Ελεύθερου Τύπου», είδηση που επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια της μέρας. Εδώ διευκρινίζουμε πως δεν διεκδικούμε «πρωτιές», αλλά στόχος είναι η αναλυτική καταγραφή της ημερήσιας επικαιρότητας. Κατά τα άλλα:
=Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού διευθυντή στον Flash 96, δείχνοντας πως ο Όμιλος Λαυρεντιάδη – Κυριακίδη προχωράει στην αναδιάρθρωση των Μέσων που απέκτησε. Ο Γιώργος Σταματόπουλος παραμένει στον σταθμό ως διευθυντής ενημέρωσης.
=Διέψευσε τις πληροφορίες πως ο ΣΚΑΪ ενδιαφέρεται για συνεργασία
οποιασδήποτε μορφής με την Έλλη Στάη, ο Γιάννης Αλαφούζος, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο τέλος της παρουσίασης της περασμένης Δευτέρας. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΣΚΑΪ δήλωσε πως πιστεύει στα νέα πρόσωπα και πως η τελευταία συζήτηση με τη δημοσιογράφο έγινε πριν από 3 χρόνια.
=Ως καταστρατήγηση της συμφωνίας όλων των τηλεοπτικών σταθμών (που έγινε σε ανώτατο επίπεδο) για την ώρα έναρξης των καθημερινών πρωινών ενημερωτικών εκπομπών εκλαμβάνεται η απόφαση του Alter να βγάλει ενημερωτική εκπομπή στις 6 το πρωί, πριν από την εκπομπή του Γ. Αυτιά. Η κίνηση αυτή δεν αποκλείεται να τινάξει στον αέρα τη συμφωνία για τις 7.00 π.μ.
=Καραμέρος και Χαριτάτος από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στην ώρα του «Πρωινού Καφέ» (10.00 – 13.00) στον
ΑΝΤ1. Η εξήγηση κρύβεται ίσως στον ισολογισμό του σταθμού, σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση.
=Με ενιαία τιμή 2 ευρώ και με το σύνολο των δώρων θα κυκλοφορεί το «Ποντίκι» από την 1η Οκτωβρίου 2009, καταργώντας το επιπλέον 1 ευρώ των προσφορών. Η εφημερίδα θα διανέμει ακόμη το ένθετο «Πράσινο Ποντίκι», ενώ επενδύει και στο ίντερνετ.
=Έναντι ποσού μόλις 300.000 ευρώ ο ΔΟΛ ολοκλήρωσε την απόκτηση του 50% του περιοδικού «Marie Claire» από τη Marie Claire Album, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Εκδοτική Εταιρεία.


Σχολιάστε εδώ