Ισχυρός ο Κόκκαλης, βγαίνει μπροστά ο Θεοδωρίδης

Τον Δημήτρη Θεοδωρίδη βγάζει μπροστά ο Σωκράτης Κόκκαλης στον Ολυμπιακό. Ο νεαρός παράγοντας ήταν εκείνος που έπεισε τον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων» να προσλάβει τον Ζίκο στη θέση του Τιμούρ Κετσπάγια. Και ο Γεωργιανός, βέβαια, αποτέλεσε επιλογή του ίδιου ανθρώπου, αλλά στην πορεία έγινε ο πρώτος που του γύρισε την πλάτη.
Με τον Ζίκο, όμως, ο Θεοδωρίδης ποντάρει πολλά στην αξιοποίηση της βραζιλιάνικης αγοράς. Έχει, άλλωστε, επηρεαστεί σημαντικά από τον Ντουντού, με τον οποίο έχει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας και, βεβαίως, γνωρίζει ότι ο συγκεκριμένος παίκτης αποτελεί τη νέα μεγάλη αδυναμία του Κόκκαλη.
Η ατμόσφαιρα στον Ολυμπιακό, πάντως, παραμένει βαριά. Ο Ζίκο, άλλωστε, φέρεται να είπε την Πέμπτη στους παράγοντες της πειραϊκής ομάδας ότι τον Ιανουάριο χρειάζονται τουλάχιστον τρεις πρωτοκλασάτες μεταγραφές. Φυσικά όλοι θα προέρχονται από τη Βραζιλία. Σε βάθος χρόνου, όμως, και συγκεκριμένα το καλοκαίρι, ο Ζίκο θέλει και άλλους δύο παίκτες για συγκεκριμένες θέσεις, όλους από την πατρίδα του.
Ο Κόκκαλης, πάντως, δείχνει ευχαριστημένος από την υποδοχή που είχε ο νέος προπονητής από τα ελληνικά ΜΜΕ. Θεωρεί ότι έτσι αγόρασε πολύτιμο χρόνο και με την αξιοποίηση του Θεοδωρίδη στρέφει πλέον αλλού το ενδιαφέρον του, καθώς δείχνει ότι προτάσσει τη νέα γενιά και της δίνει τα ηνία της ΠΑΕ.


Σχολιάστε εδώ