Ετοιμάζει Κρέσιτς ο Σάντος

Εκτονώθηκε στον ΠΑΟΚ η ένταση που προκλήθηκε μετά την αντιπαράθεση Κώστα Χαλκιά και Μπρούνο Τσιρίλο για το λάθος που απέφερε το γκολ του Αστέρα στο ματς της προηγούμενης Κυριακής. Αλλά ο Φερνάντο Σάντος εξακολουθεί να προβληματίζεται από την έλλειψη συνεργασίας των δύο παικτών. Μία από τις σκέψεις που κάνει ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ αφορά στη χρησιμοποίηση του Ντάριο Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια. Ο κροάτης τερματοφύλακας, βέβαια, δεν έχει αποβάλει το άγχος από τη μεταγραφή του σε μια μεγάλη ομάδα, αλλά διαθέτει τόσο τα στοιχεία όσο και την ποιότητα να τα βγάλει πέρα.
Ο μοναδικός ενδοιασμός του Σάντος έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Χαλκιάς αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής. Θέση την οποία θα χάσει εάν καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ και, μάλιστα, σε μια εποχή που μπορεί να πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο και παράλληλα να υπογράψει το τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας του.
Κόντρα στον Ολυμπιακό, βέβαια, ο Σάντος θα χρησιμοποιήσει τον Έλληνα. Αλλά στο πρώτο λάθος του θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Κρέσιτς, ώστε να αυξήσει τον ανταγωνισμό των δύο τερματοφυλάκων με την ελπίδα να βγει οφελημένος ο ΠΑΟΚ.


Σχολιάστε εδώ