typologies.gr

=Περικοπές 10% στους υψηλόμισθους ανακοίνωσε σε σύσκεψη ο διευθύνων σύμβουλος του Star Πάνος Κυριακόπουλος. Η μείωση των αποδοχών αφορά τα στελέχη που λαμβάνουν μισθό άνω των 10.000 ευρώ τον μήνα και, όπως ήταν φυσικό, δεν υπήρξε αντίρρηση από τους παρισταμένους στη σύσκεψη.
= Εκτός από τη Σχολή Τηλεοπτικής Δημοσιογραφίας που ξεκίνησε ο Σταμάτης Μαλέλης ετοιμάζει και περιοδικό. Η έκδοσή του σχεδιάζεται για τον Οκτώβριο.
= Πόλεμος με διαφημίσεις… μεταξύ Nova και ΣΚΑΪ για τη SuperLeague. Η πρώτη στο δικό της ραδιοφωνικό σποτ αφήνει να εννοηθεί πως ο ΣΚΑΪ διακόπτει τους αγώνες για ειδήσεις και διαφημίσεις, ενώ ο σταθμός του Νέου Φαλήρου απαντά «φωτογραφίζοντας» τη Nova, υποστηρίζοντας πως έχει την πιο ακριβή συνδρομή της Ευρώπης.
= «Τop Chef» από τον ΣΚΑΪ: Τα δικαιώματα του παιχνιδιού «Top Chef» για την Ελλάδα απέκτησε ο ΣΚΑΪ TV ύστερα από συμφωνία με την NBC Universal. Ο σταθμός την περασμένη χρονιά μετέδιδε την αμερικανική εκδοχή του «Top Chef».
= Με λευκό κενό… στη θέση της ονομασίας της χώρας (MKD) μεταδίδεται στην Ελλάδα ο αγώνας μεταξύ FYROM και Ελλάδας για το Eurobasket. Η ΕΡΤ, ύστερα από πολλά τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας, έσπευσε να καλύψει τη διεθνή στα αθλητικά γεγονότα συντομογραφία της χώρας…
= Όμιλος Πέτρου Κυριακίδη… στη ΔΕΘ. Πρεμιέρα για τον όμιλο… Λαυρεντιάδη στη ΔΕΘ. Οι φωτογραφίες και το ρεπορτάζ από το περίπτερο του ομίλου Λαυρεντιάδη – Κυριακίδη δημοσιεύτηκαν στην «Espresso».
=Στην «Απογευματινή» ο Σ. Κοτρώτσος. Αναλαμβάνει την αρθρογραφία στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας και θέση συμβούλου στην κυριακάτικη έκδοση.


Σχολιάστε εδώ