ΔΙΧΑΖΕΙ Ο ΝΙΝΗΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Οι πληροφορίες θέλουν τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να σκέφτεται σοβαρά την πώληση του παίκτη εάν έρθει πρόταση πάνω από 5 εκατ. ευρώ, αν και η ρήτρα στο συμβόλαιό του είναι πολύ μεγαλύτερη. Απλά στο περιβάλλον του μεγαλομετόχου κυριαρχεί η άποψη ότι ο Νίνης έχει ταβάνι στην απόδοσή του και επειδή φοβούνται μήπως χαθεί η ευκαιρία, σκέφτονται ότι η συγκεκριμένη τιμή είναι ιδανική για την αξία του παίκτη.
Από την άλλη πλευρά, όμως, ο κόσμος και κάποιοι από τους μετόχους ασκούν βέτο, διότι θεωρούν ότι ο νεαρός μπορεί να εξελιχθεί στον ηγέτη του Παναθηναϊκού και να συμβάλει σε σημαντικές επιτυχίες εντός κι εκτός ελληνικών συνόρων.
Ο Νίνης, πάντως, δεν δείχνει διάθεση να φύγει τη δεδομένη χρονική περίοδο. Έχει λάβει τις διαβεβαιώσεις από τον Χενκ Τεν Κάτε ότι θα πάρει φανέλα βασικού και ετοιμάζεται για τη συνεργασία του με τον Σισέ, ο οποίος τον διαφημίζει ήδη στην πατρίδα του, αλλά και στην Αγγλία.
«Όσο θα παίζω, τόσο θα γίνομαι καλύτερος και στον Παναθηναϊκό μπορώ να καθιερωθώ φέτος», λέει ο Νίνης.
Φοβούνται τον Γάλλο
Πέρα από το θέμα του «μικρού», όμως, στην Παιανία έχουν και τον πονοκέφαλο με τον Σισέ. Όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή στον Βόλο με τα ρατσιστικά συνθήματα εις βάρος του Γάλλου προκάλεσαν πολλά νεύρα στον παίκτη. Στον Παναθηναϊκό σήμανε συναγερμός, διότι φοβήθηκαν μήπως θέσει ο Σισέ αίτημα μεταγραφής ως αντίδραση στους ανεγκέφαλους. Γιʼ αυτό και τον έχει από κοντά ο Αντωνίου τις τελευταίες μέρες. Κάτι που θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα, καθώς ενδεχόμενη έκρηξη του Γάλλου θα αποτελέσει σοβαρό πλήγμα στο προφίλ του «τριφυλλιού» και θα περιορίσει αισθητά τις μεταγραφικές βλέψεις του Ιανουαρίου.


Σχολιάστε εδώ