Διάδρομοι και Ψίθυροι

4Εθνική Τράπεζα: Επανέρχεται στον τίτλο η μεγάλη γερμανική Deutsche Bank, η οποία κατατάσσει την Εθνική μεταξύ των κορυφαίων επιλογών της. Μάλιστα δίνει σύσταση «αγοράς»- «buy» για τον τίτλο και αναβαθμίζει επίσης την τιμή-στόχο στα 27,5 ευρώ ανά μετοχή.
4Αύξηση τιμών-στόχου για Folli-Follie και ΚΑΕ από την Piraeus Sec. «Πακέτο» πάνε τα χαρτιά. Λογικό…
4Jumbo: Νέα τιμή-στόχος για το χαρτί. Αυτήν τη φορά την αναβάθμιση (στα 9,24 ευρώ) τη δίνει η Beta AXE.
4OΠΑΠ: Κουίζ: Τι σχέση έχουν τα… πορτογαλικά δικαστήρια με την πορεία του τίτλου; Ρωτήστε αρχικά τα στελέχη του Οργανισμού και δευτερευόντως τους ιθύνοντες των ιδιωτικών εταιρειών που διακαώς επιθυμούν μέρος της πίτας της ελληνικής αγοράς!
4Δομική Κρήτης: Έτερο κουίζ: Τι σχέση έχουν πρόσφατες ανακατατάξεις στον χώρο των ελληνικών ΜΜΕ -και δη στον έντυπο Τύπο- με μέτοχο της εισηγμένης;
4JP Morgan: Ο οίκος έδωσε στη δημοσιότητα έκθεσή του στην οποία καταρρακώνει τον τραπεζικό κλάδο, αλλά και τις επενδυτικές εταιρείες. Οπότε -με βάση πρότερη εμπειρία- καλό είναι να έχουμε τον νου μας. Ποιος ξέρει τι θα δουν τα μάτια μας στο εγγύς μέλλον…
4Αλλαγή πρωταγωνιστών στον χώρο της υψηλής κεφαλαιοποίησης τις τελευταίες ημέρες. Πέραν του ΟΠΑΠ, «αναδύθηκε» στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος των επενδυτών η μετοχή της Ελλάκτωρ, η ΔΕΗ, αλλά και η Πειραιώς από τις τράπεζες.
4Και ξαφνικά κάποιες εγχώριες ΑΧΕ «θυμήθηκαν» (;) να δώσουν αυξήσεις στις τιμές-στόχους κατασκευαστικών τίτλων. Η Proton προχώρησε σε αύξηση τιμής για τη ΓΕΚ Τέρνα (και παρεμπιπτόντως και για την Τέρνα Ενεργειακή), ενώ η Marfin αναβαθμίζει τόσο την τιμή-στόχο (στα 5,7 ευρώ), όσο και τη σύσταση (αγορά) για τον τίτλο της J&P Άβαξ.


Σχολιάστε εδώ