Σε Λαυρεντιάδη, Ρέστη και ΔΟΛ πέρασε ο «Ελεύθερος Τύπος»!

Δικαιώνονται για άλλη μια φορά οι «Τυπολογίες». Είχαμε αποκαλύψει επαφές που γίνονταν παρασκηνιακά για την αγορά του «Ελεύθερου Τύπου», με κρυφό στόχο την κατάληψη του ορφανού, μετά το κλείσιμο της εφημερίδας από τη Γιάννα, χώρου του απογευματινού κεντροδεξιού Τύπου, πριν εισβάλει ο Αλαφούζος με την εφημερίδα που ετοιμάζει. Και την Παρασκευή η συμφωνία για αγορά έκλεισε, επιβεβαιώνοντας έτσι το σχετικό ρεπορτάζ μας. Μπροστάρης ο Λαυρεντιάδης, που αποτελεί τον νέο παίκτη στα ΜΜΕ. Αγοράζει ό,τι πουλιέται… Άρχισε από μικρές εφημερίδες, πέρασε σε μεγαλύτερες, μπήκε σε ραδιόφωνα, νοίκιασε κανάλι, πήρε ποσοστά στον Πήγασο και τώρα έκανε το μεγάλο άλμα. Στο οποίο, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, συμμετέχει ο Ρέστης και ο ΔΟΛ! Όλοι μαζί πήγαν… μπουκέτο… Δεν αποκλείεται βέβαια ρόλο να έχει και ο Μπόμπολας, από τη στιγμή που ο Λαυρεντιάδης έχει πάρει το 12,5% των μετοχών της εταιρείας του ομίλου, του Πήγασου.
«Όχι» Ψυχάρη για «Εξέδρα»
Η επίσκεψη προχθές του Λαυρεντιάδη στο κτίριο του ΔΟΛ στη Μιχαλακοπούλου κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν, ούτε επρόκειτο για μια τυπική επίσκεψη. Ζήτησε από τον Ψυχάρη να αγοράσει την ημερήσια αθλητική εφημερίδα του ΔΟΛ, την «Εξέδρα», που πάει πολύ καλά και αυξάνεται συνεχώς η κυκλοφορία της.
Η απάντηση ήταν όχι μόνο αρνητική, αλλά και σε… αντιπερισπασμό ο Ψυχάρης προχώρησε στην αγορά του ραδιοφωνικού σταθμού Arrena, που έχει ο Ρέστης, για να στηρίξει την «Εξέδρα» και να αποτελέσουν ένα ισχυρό δίδυμο στον χώρο του αθλητισμού.
Ενδιαφέρουσες, όπως βλέπετε, οι διεργασίες στα ΜΜΕ και οι αστραπιαίες αλλαγές από χέρι σε χέρι…


Σχολιάστε εδώ