ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ

Ο διεθνής φορ εξετάζει την προοπτική της μετανάστευσης στη Γερμανία, όπου έχει τη δεδομένη πρόταση της Μπόχουμ, ενώ υπάρχει και το ενδιαφέρον του Αμβούργου. Οι κινήσεις του Σαλπιγγίδη είναι γνωστές στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και μολονότι υπάρχει δυσαρέσκεια για τη στάση του, αλλά η έλλειψη αξιόπιστης εναλλακτικής λύσης πίσω από τον Τζιπρίλ Σισέ καθιστά επιβεβλημένη την παρουσία του παίκτη στην πρώτη γραμμή. Ο Γάλλος άλλωστε έχει τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα στο ματς με την Ατλέτικο και ο Σαλπιγγίδης θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στον αγώνα με τη Γαλατά Σαράι για την πρεμιέρα του Γιουρόπα Καπ.
Αν η υπόθεση δεν ξεκαθαρίσει έως τον Νοέμβριο, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα αναζητήσουν επιθετικό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και σταδιακά ο Σαλπιγγίδης θα μπει στο περιθώριο.
Για να μην υπάρξει πρόβλημα, στην Παιανία σκέφτονται σοβαρά την ενεργοποίηση του Σίλβα Κλέιτον. Ο Χενκ Τεν Κάτε βέβαια έχει θέσει βέτο για τον Βραζιλιάνο, αλλά όπως λένε στην ΠΑΕ «τα ίδια έλεγε και για τον Δάρλα, αλλά τώρα τον χρησιμοποιεί σε όλα τα ματς». Ο Ολλανδός πάντως θα προτιμούσε να τεθεί στη διάθεσή του ο Βαγγέλης Μάντζιος, για τον οποίο εκτιμά ότι στα εντός έδρας ματς μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον Σισέ, καθώς θα του ανοίγει διαδρόμους. Αλλά ο Αντωνίου είναι ανένδοτος για την αγωνιστική επάνοδο του έλληνα επιθετικού.


Σχολιάστε εδώ