Παίρνει μέτρα για τον κόσμο ο Ρέμος στον Ηρακλή

Η ποινή της μιας αγωνιστικής και το πρόστιμο των 65.000 ευρώ προκάλεσε χαμόγελα στον «γηραιό», διότι όλοι φοβόντουσαν ακόμα και για αφαίρεση βαθμών. Ανεξάρτητα όμως από το… χάδι της Πειθαρχικής Επιτροπής, ο Αντώνης Ρέμος αποφάσισε να δράσει, καθώς ο Ηρακλής είναι ήδη υπότροπος. Και στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος κάποιοι οπαδοί του έκαναν βόλτες στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου στην Κομοτηνή.
«Είναι κρίμα να γκρεμίσουμε όσα προσπαθεί να χτίσει η ομάδα με την απόδοσή της», σχολίαζε συνεργάτης του Ρέμου, ο οποίος τόνιζε σε κάθε συζήτηση ότι «μέχρι εδώ και μη παρέκει».
Στον Ηρακλή υπάρχει πρόβλημα και με τον Κοβαλέφσκι. Ο έμπειρος τερματοφύλακας έφερε ευθύνη και για το δύο γκολ που δέχθηκε ο Ηρακλής στο ντέρμπι με τον Άρη. Έτσι, ο Όλεγκ Προτάσοφ σκέφτεται σοβαρά να δώσει ευκαιρία στον Μπαντή, τον οποίο προτιμούν και οι οπαδοί, επειδή είναι γέννημα θρέμμα του «γηραιού». Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν προχωρήσει ο ουκρανός τεχνικός στην υλοποίηση της σκέψης του στο ματς με την ΑΕΚ ή προτιμήσει να το κάνει αμέσως μετά για να μην καεί ο νεαρός πορτιέρο από ενδεχόμενη ήττα των «κυανόλευκων».


Σχολιάστε εδώ