Με ποιους συζητάει ο Καρατζαφέρης

ΣΕ… κυνήγι υποψηφίων βουλευτών έχει επιδοθεί ο Γ. Καρατζαφέρης επιχειρώντας να εντάξει στα ψηφοδέλτιά του πρόσωπα από όλους τους πολιτικούς χώρους, κυρίως όμως από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας. Ωστόσο κάποια «ανοίγματά» του προκαλούν σχόλια και τη δυσφορία στελεχών του κόμματός του.
Πέραν των Δ. Κωνσταντάρα και Γ. Γαρουφαλιά που προσχώρησαν ήδη στον ΛΑΟΣ, ο κ. Καρατζαφέρης είναι, σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες, σε συζητήσεις με την Ελ. Κουντουρά (πρώην βουλευτή της ΝΔ και υποψήφια στην Α΄ Αθηνών), ενώ υπήρξαν τηλεφωνικές επαφές με τον Ηλ. Φωτιάδη (Ημαθία). Σύμφωνα με πληροφορίες, που ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται από καμιά πλευρά, το ενδεχόμενο προσχώρησης συζητά και βουλευτής της ΝΔ που εκλέγεται στη Β΄ Αθηνών, ενώ σε προχωρημένες συζητήσεις με τον κ. Καρατζαφέρη φέρεται ότι είναι ο τέως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λ. Κωνσταντινίδης, πρώην σύζυγος της Αγγέλας Κοκκόλα, ιδιαιτέρας γραμματέως για χρόνια του Ανδρέα. Επίσης, συζητήσεις έχουν γίνει με την πρώην βουλευτίνα του ΔΗΚΚΙ Βίκυ Αράπη.
Στο μεταξύ, αντιδράσεις προκαλεί στο εσωτερικό του ΛΑΟΣ η πρόθεση του κ. Καρατζαφέρη να κατεβάσει υποψήφιο τον γνωστό από την τηλεόραση και τη σόουμπιζ Ηλ. Ψινάκη. Ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι προσπαθεί να βάλει στην πολιτική πρόσωπα που δεν ενδιαφέρονται για την πολιτική, θέλοντας έτσι να προσελκύσει νέους ψηφοφόρους. Ωστόσο, στελέχη του κόμματος επισημαίνουν ότι με την παρουσία αμφιλεγόμενων προσώπων, όπως ο Ηλ. Ψινάκης, «αλλοιώνεται» η φυσιογνωμία του κόμματος και υπάρχει κίνδυνος διαρροής παραδοσιακών ψηφοφόρων.


Σχολιάστε εδώ