Θέλουν Νασούτι για πολλά χρόνια!

Το γκολ που πέτυχε ο Νασούτι κόντρα στον Ατρόμητο ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Για τους ανθρώπους του Άρη η μεγάλη προσφορά του Αργεντινού ήταν στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας. Ο Νασούτι έγινε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο ηγέτης της αμυντικής γραμμής και βοήθησε σημαντικά και τον Ρονάλντο Γιάρο να φανεί ως… νεαρός, καθώς με τις τοποθετήσεις του μείωσε στο ελάχιστο τις περιπτώσεις που χρειάστηκε η παρέμβαση του Βραζιλιάνου.
«Βρήκαμε ηγέτη», έλεγαν στα επίσημα του Κλεάνθης Βικελίδης μετά τη λήξη του αγώνα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Την ίδια γνώμη έχει και ο στενός συνεργάτης του Μαζίνιο, ο Ντονάτο, γνώστης της θέσης. Γιʼ αυτό και ήδη οι «κίτρινοι» σκέφτονται να προτείνουν στον Νασούτι την επέκταση της συνεργασίας τους για άλλα τρία χρόνια.
Ο Αργεντινός έχει συμφωνήσει να μείνει στον Άρη έως το ερχόμενο καλοκαίρι και επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μπει στο μάτι των ομάδων της Αθήνας, οι άνθρωποι του Άρη θα επιδιώξουν να ανανεώσουν άμεσα την παραμονή του στο Κλεάνθης Βικελίδης. Το ερχόμενο καλοκαίρι, άλλωστε, θα αποχωρήσει και ο Ρονάλντο Γιάρο και, όπως λένε τα στελέχη της ομάδας, «δεν υπάρχει λόγος να ψάχνουμε για δύο κεντρικούς αμυντικούς». Θετικό για τον Άρη είναι το γεγονός ότι και ο έμπειρος Αργεντινός δείχνει ζεστός για την ανανέωση του συμβολαίου του, κάτι που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο.


Σχολιάστε εδώ