Εκ των έσω αγοραστής για τον «Ελεύθερο Τύπο»

Μαζί με τον Κοτρώτσο είναι και ο στενός συνεργάτης της Γιάννας Μιχ. Ζαχαράτος, που ήταν ο διευθύνων σύμβουλος του Ιδρύματος Τύπου που εξέδιδε τον «ΕΤ». Επίσης και ο κ. Παπαγγελόπουλος, οικονομικός διευθυντής του «ΕΤ» που ήταν και στον οργανισμό «Αθήνα 2004». Και ενώ εξακολουθεί να είναι στον αέρα η τύχη του «Ελεύθερου Τύπου», οι άλλες εφημερίδες φρόντισαν να αποκτήσουν τα κερδοφόρα ένθετα της εφημερίδας. Το «Στοίχημα» κυκλοφορεί ήδη κάθε Τρίτη και Παρασκευή με την «Espresso», η οποία προσέλαβε δέκα περίπου από τους δώδεκα συντάκτες του ένθετου περιοδικού, με επικεφαλής τον Δαυίδ Αμανατίδη. Το ένθετο «Κυνήγι», χωρίς ωστόσο πολλούς συντάκτες, πέρασε στην «Απογευματινή», ενώ το «Βρίσκω δουλειά», με συντάκτες τον Παναγή Γκιόλμα και τον Σπύρο Μιχαλόπουλο, όπως όλα δείχνουν οδεύει προς το «Βήμα» για τη σαββατιάτικη έκδοσή του. Ορισμένοι από τους δημοσιογράφους που βρήκαν δουλειά είναι η Ν. Γκολεμά, ο Α. Σαλεμής και η Ν. Ανδρικοπούλου («Real News»), ο Γ. Παλαιτσάκης («Ισοτιμία») και ο σκιτσογράφος Γιάννης Δερμεντζόγλου («Θέμα»).
Με 2.700.000 ευρώ ο CITY στον Ρέστη!
Στο μεταξύ την Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες, έκλεισε η συμφωνία αγοράς του CITY FM από τον Ρέστη έναντι 2.700.000 ευρώ (κατά άλλους στα 2.300.000 ευρώ).
Παράταση στην εκκαθάριση
Εξάλλου, επειδή δεν ολοκληρώθηκε η εκκαθάριση που λήγει αύριο, δόθηκε τετραήμερη παράταση. Οι εργαζόμενοι μέχρι αύριο θα έχουν πάρει όλοι τις αποζημιώσεις τους. Υπάρχουν επίσης πληροφορίες ότι έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για την αγορά όλου του πακέτου του «Ε.Τ.» (τίτλος και εγκαταστάσεις).


Σχολιάστε εδώ