Protagon ΑΕ με Θεοδωράκη, Χούκλη, Πανούτσο κ.ά.

Τέλος Σεπτεμβρίου θα βγει στον αέρα η ηλεκτρονική έκδοση www.protagon.gr, με τη συμμετοχή ορισμένων δημοσιογράφων που διακρίνονται για τα ευφυή κείμενά τους ή τη διακριτική τους παρουσία. «Πρωταγωνιστής» και πρόεδρος στην Πρόταγκον – Ανώνυμη Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών Διαδικτύου και Εντύπων είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης και αντιπρόεδρος η παρουσιάστρια του δελτίου της ΝΕΤ Μαρία Χούκλη.
Μέλη του συμβουλίου είναι η Γκέλυ Βούρβουλη, ο Κώστας Γιαννακίδης, ο Τάκης Καμπύλης («Καθημερινή»), ο Ηλίας Κανέλης («Βήμα») και ο Αντώνης Πανούτσος («SportDay», «Θέμα»).

Σκοπός της εταιρείας είναι η παραγωγή, η λειτουργία και η εκμετάλλευση εφαρμογών διαδικτύου, όπως δικτυακοί τόποι (ενημερωτικού, οικονομικού, πολιτικού, καλλιτεχνικού, αθλητικού, κοινωνικού κ.λπ. περιεχομένου), διαδικτυακές υπηρεσίες, ηλεκτρονικό εμπόριο και κάθε μελλοντική εξέλιξη στον συγκεκριμένο τεχνολογικό χώρο. Ακόμη η παραγωγή, η διανομή, η εμπορία και η εκμετάλλευση κάθε είδους τηλεοπτικών, κινηματογραφικών και εν γένει οπτικοακουστικών προγραμμάτων και θεαμάτων, καθώς και των υλικών φορέων αποτύπωσης αυτών.

Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται σε 100.000 ευρώ.


Σχολιάστε εδώ