Νέο γήπεδο και ρύθμιση χρεών τα επόμενα σχέδια στον ΠΑΟΚ

Έτσι, θα περιοριστούν αισθητά οι μουρμούρες για την απουσία του Κουτσιανικούλη από τη βασική ενδεκάδα και την επιμονή του Σάντος να χρησιμοποιεί τον συμπατριώτη του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Από δω και πέρα, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μπορεί να ασχοληθεί με άλλα ζητήματα που τον απασχολούν έντονα και θέλει να δώσει οριστικές λύσεις. Το πρώτο έχει να κάνει με την ανάγκη να αποκτήσει ο «Δικέφαλος» ένα σύγχρονο γήπεδο, μεγαλύτερης χωρητικότητας από την Τούμπα. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι διψάει για την επιστροφή της ομάδας στους διεκδικητές του τίτλου και γιʼ αυτό στηρίζει την προσπάθεια του Ζαγοράκη. Τα εισιτήρια διαρκείας εξαντλήθηκαν και όσες θέσεις μένουν κενές για τους αγώνες αποδεικνύονται λίγες μπροστά στη ζήτηση. Άρα, ένα μεγαλύτερο γήπεδο θα κάλυπτε τις ανάγκες και, βεβαίως, θα πρόσφερε έσοδα από εμπορικούς χώρους.

Το δεύτερο ζήτημα που απασχολεί τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ έχει να κάνει με τα χρέη της ΠΑΕ στο Δημόσιο. Το μεγαλύτερο ποσό έχει παγώσει επειδή υπάρχουν δίκες που εκκρεμούν. Το ενδεχόμενο να γίνουν πρόωρες εκλογές επιτρέπει στον Ζαγοράκη να πιέσει τους αρμόδιους υπουργούς ώστε να πετύχει την καλύτερη δυνατή ρύθμιση. Με τον ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστεί και τον κόσμο να γεμίζει την Τούμπα, οι άνθρωποι του «Δικεφάλου», και ειδικά ο πρόεδρος, θεωρούν ότι δύσκολα θα βρεθεί κρατικός λειτουργός να αρνηθεί μια «σωστή ρύθμιση», όπως λένε στη Θεσσαλονίκη.


Σχολιάστε εδώ