Μέσο θέλει ο Κετσπάγια

Ο γεωργιανός τεχνικός επικέντρωσε το ενδιαφέρον του στην απόκτηση ενός αριστερού χαφ-εξτρέμ κι ενός επιτελικού μέσου διότι διαπίστωσε στην πράξη ότι ο Μαρέσκα δεν είναι ο παίκτης που μπορεί να κατεβάσει κάθετα την μπάλα. Θέλει, δηλαδή, ο Κετσπάγια δύο παίκτες μπουκαδόρους, με καλή τεχνική κατάρτιση, δυνατότητα να παίξουν «ένας με έναν» τους αντίπαλους αμυντικούς και παράλληλα με έφεση στο σκοράρισμα. Με απλά λόγια, θέλει έναν Γκαλέτι για αντι-Τζόρτζεβιτς και έναν παίκτη με τις προδιαγραφές του Μπελούτσι. Η πώληση του Αργεντινού, δηλαδή, άφησε κενό στους «ερυθρόλευκους», με συνέπεια να μη γίνεται σωστά η σύνδεση άμυνας-επίθεσης και να θυμίζει… Παναθηναϊκό η ανάπτυξη του Ολυμπιακού, διότι πολλές φορές οι παίκτες καταφεύγουν σε μεγάλες μπαλιές.
Για να μην προκληθεί γκρίνια από την παρουσία τεσσάρων κεντρικών μέσων για τρεις θέσεις, στα θεωρητικά πιο εύκολα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος ο Κετσπάγια θα χρησιμοποιεί δίδυμο τον Ντουντού και τον Μαρέσκα και μπροστά τους τον επιτελικό. Έτσι, θα δίνει και τις απαραίτητες ανάσες στον Κριστιάν Λεντέσμα.

Τον προπονητή της πειραϊκής ομάδας προβληματίζει και η θέση του αριστερού μπακ. Το έδειξε με τις ενέργειές του στο ματς με τη Σέριφ, όταν αντικατέστησε τον Ραούλ Μπράβο κι έκανε διαρκείς παρατηρήσεις στον Ντομί, που πήρε τη θέση του Ισπανού. Αν προκύψει κάποια ευκαιρία, ίσως να κινηθεί ο Ολυμπιακός και για αριστερό μπακ, αλλά πρώτοι στόχοι είναι οι δύο μέσοι.


Σχολιάστε εδώ