Διάδρομοι και Ψίθυροι

ΕΥΑΘ: Χωρίς να το καταλάβουν πολλοί, οι εξελίξεις στα … νερά της συμπρωτεύουσας «τρέχουν». Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη ο νομικός έλεγχος των στοιχείων της εταιρείας από τις τρεις κοινοπραξίες που έχουν εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον…

Με 100% στη Μultirama η Vandervelle. Όπερ σημαίνει πως για ακόμα μια εισηγμένη έφτασε το τέλος εποχής. Η γενική συνέλευση της Multirama αποφάσισε και ενέκρινε τη διαγραφή των μετοχών της εταιρείας από το ταμπλό του ΧΑ.

Συνεχίζεται το σίριαλ με τις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου από μια σειρά εισηγμένων. Μόνο την περασμένη εβδομάδα στον… χορό μπήκαν και η Centric (αύξηση κεφαλαίου λόγω stock option), αλλά και η Προοδευτική, σε μια ομολογουμένως εκρηκτική γενική συνέλευση!

Κινητικότητα προσεχώς από τις μικρές τράπεζες. Κινητικότητα που σίγουρα θα βγάλει ειδήσεις, ειδάλλως κανείς δεν θα έμπαινε στον κόπο να προχωρήσει σε αυξήσεις κεφαλαίου. Κι όταν μιλάμε για αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, εννοούμε πραγματικό… μπαράζ. Κι αυτό γιατί ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως οι περί ων ο λόγος τράπεζες είτε έχουν ανακοινώσει, είτε έχουν υλοποιήσει, είτε δρομολογούν τέτοιες διαδικασίες. Αναλυτικότερα, στην FBBank επανεγκρίθηκε η αύξηση κεφαλαίου κατά 35 εκατομμύρια ευρώ, η Attica Βank υλοποιεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 152,3 εκατομμύρια ευρώ, η Geniki Bank ολοκλήρωσε με επιτυχία (πλήρη κάλυψη) την αντίστοιχη αύξηση κεφαλαίου ύψους 175,6 εκατομμυρίων ευρώ και η Aspis Bank προχωράει σε αύξηση κατά 120 εκατομμύρια ευρώ.


Σχολιάστε εδώ