Το βόλεϊ πρέπει να ανακάμψει

Κύριε Κουρή,

Αφορμή μου έδωσε η κριτική σας για το «Νέο σκάνδαλο στην Ομοσπονδία Βόλεϊ», ώστε να εκφράσω τις σκέψεις και απόψεις μου για το εν λόγω θέμα.

Όλοι οι φίλοι του βόλεϊ πιστέψαμε ότι με τη νέα διοίκηση τελείωσε η μακρόχρονη αμαρτωλή κυριαρχία του «επαγγελματία παράγοντα» και ήλθε πλέον ο καιρός το άθλημα να ανακάμψει. Δυστυχώς όλοι διαψευστήκαμε. Ο κ. Προσαλίκας απέδειξε ότι ακολουθεί τα χνάρια του ανεπάγγελτου, καιροσκόπου υμνητή της χούντας Μπελικράτη.Η μέχρι σήμερα στάση του απέδειξε ότι το ενδιαφέρον του για το άθλημα έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Καλύπτει πράγματι, όπως έχετε γράψει, οικονομικά σκάνδαλα της περιόδου 2004-2008.

Επίσης, για να τα έχει καλά με όλους, καλύπτει τις οικονομικές ατασθαλίες του πρώην γενικού διευθυντή του κ. Λιάνη στη ΓΓΑ, του Α. Μ. (μέλος σήμερα του ΔΣ της ομοσπονδίας), καθώς και του υψηλόβαθμου στελέχους της ΝΔ Γ. Φ., που μάλιστα, όπως γνωρίζω, «πούλησε» προ ετών τους συνεργάτες του, αθλητικούς και κομματικούς παράγοντες της παράταξής του, για μια καρέκλα στην ομοσπονδία!

Ρωτάω λοιπόν για όλα αυτά τα σκάνδαλα (πόρισμα κ.λπ.) τι κάνει ο υφυπουργός Αθλητισμού και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού; Το ερώτημα είναι απλό. Ο πρώτος πέρα βρέχει, τα βάζει με όλους. Αυτός δεν φταίει σε τίποτα. Δίνει μόνο οδηγίες συνέχεια πώς να παίζουν οι αθλητές της Εθνικής Νέων. Έχει καταλάβει ότι δεν είναι σήμερα προπονητής; Η διοίκηση θέλει πρώτα απ’ όλα γενικές γνώσεις και πείρα. Τις έχει; Ο δεύτερος, το πόρισμα, κ. Κουρή, το φυλάει στα συρτάρια του γραφείου του για να σιτέψει. Θα επανέλθω σύντομα.

Κ. Ζερβός
Αθήνα

ΥΓ.: Την αλήθεια γράφω, δεν έχω τίποτα με κανέναν ούτε διεκδικώ τίποτα ο ίδιος.


Σχολιάστε εδώ