Περί Ρεπούσηδων

Κύριε Διευθυντά,

Στις 26 Ιουλίου διαβάσαμε στην εφημερίδα σας το δημοσίευμα με τίτλο «Απόβαση Ρεπούσηδων στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων» και δεν εκπλαγήκαμε.

Οι άνθρωποι αυτοί είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία και ενεργούν βάσει προγράμματος.

Το ίδιο ακριβώς σενάριο παίζεται και στη γείτονα Βουλγαρία από τους εκεί Ρεπούσηδες.

Φίλος Βούλγαρος πριν από λίγο καιρό μας έλεγε ότι τώρα στα σχολεία τους τούς λένε ότι επί Τουρκοκρατίας περνούσανε καλά, είχανε ελευθερίες, το μόνο άσχημο ήταν ότι πλήρωναν φόρους.

Περίπου τα ίδια παραμύθια και εδώ.

Κατά δε την άποψη των Ρεπούσηδων, οι Έλληνες στη Σμύρνη τον Σεπτέμβρη του ’22 συνωστίζονται στην παραλία για να πάνε… ταξίδι στην Ελλάδα.

Οι κύριοι αυτοί δεν διάβασαν, δεν άκουσαν τίποτε για τη σφαγή του Μητροπολίτη Σμύρνης Χρυσόστομου και χιλιάδων αθώων, για βιασμούς και αρπαγές νεανίδων, για εμπρησμό και πλήρη καταστροφή της άπιστης Σμύρνης (Γκιαούρ Ισμίρ) από τους τσέτες του Κεμάλ.

Εξ Ιστορίας αναιρεθείσης της αληθείας το καταλειπόμενον αυτής ανωφελές γίνεται διήγημα».
(Πολύβιος 1.14.6.)

Ο έλλην ιστορικός το λέει ξεκάθαρα:

«Ιστορία χωρίς την αλήθεια γίνεται άχρηστο, βλαβερό και επικίνδυνο διήγημα».

Οι Ρεπούσηδες ας πάνε στη Σμύρνη στις 9 Σεπτεμβρίου, όπου οι γείτονές μας γιορτάζουν την απελευθέρωσή τους από τους Έλληνες, μήπως και συνέλθουν.

Πετούν στη θάλασσα κόκκινα καρπούζια κομμένα στη μέση που συμβολίζουν τα κομμένα κεφάλια των Ελλήνων, αυτών που συνωστίζονταν για να πάνε ταξίδι στην Ελλάδα.

Η Ιστορία μας γράφτηκε και δεν ξαναγράφεται και δεν πρέπει για οποιεσδήποτε σκοπιμότητες να παραχαράσσεται και μάλιστα από έλληνες ιστορικούς!

Ασφαλώς οι λαοί πρέπει να ζουν αρμονικά με αλληλοσεβασμό, αναγνωρίζοντας τα λάθη τους και χωρίς τσαμπουκάδες.

Οι Έλληνες επιβίωσαν ανά τους αιώνες επειδή έμειναν πιστοί στην Ιστορία και τις παραδόσεις τους. Αντιστάθηκαν και με μεγάλους αγώνες και ποταμούς αίματος απέκτησαν την ελευθερία τους, για να μπορούν σήμερα οι Ρεπούσηδες ελεύθερα να λένε και να γράφουν τις ανακρίβειες και ανοησίες τους.

Όσοι λαοί ξεχνούν την Ιστορία, τις παραδόσεις τους και δεν ανθίστανται, εξαφανίζονται και αυτό προφανώς συνέβη με τους περίφημους Φοίνικες που μετά την κατάκτησή τους από τους Ρωμαίους χάθηκαν και δεν ξανακούστηκαν.

Οι Ρεπούσηδες τίποτε δεν γνωρίζουν για τα δεινά που υπέστησαν οι Έλληνες επί τέσσερις αιώνες και τις συνεχείς σημερινές απειλές.

Γι’ αυτούς όλα ήταν και είναι μέλι γάλα, τα σχέδια της Pax Americana σε πλήρη εφαρμογή.

Η γείτων να καταστεί περιφερειακή δύναμη με τους γύρω λαούς φρόνιμους, υποτακτικούς και υποχωρητικούς στις όποιες διεκδικήσεις και η ίδια η γείτων με τη σειρά της λακές στα συμφέροντα του μεγάλου αφεντικού.

Για μας τους Έλληνες οι καιροί είναι χαλεποί, όλοι ενωμένοι να απομονώσουμε τους Ρεπούσηδες και να αντισταθούμε για να μην υποστούμε την τύχη των Φοινίκων.

Dr. B. A.


Σχολιάστε εδώ