Οι πρώτοι έλεγχοι βγήκαν σε ΠΑΟΚ

Όσο μπορεί ένας προπονητής να αποκρυπτογραφήσει μια ομάδα από dvd, ο Φερνάντο Σάντος έβγαλε το συμπέρασμα πώς ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί των δύο αναμετρήσεων, παρά την κακή παράδοση που έχει απέναντι σε Ολλανδούς. Σύμφωνα με τον πορτογάλο τεχνικό, η Χερενφέιν έχει πολλά κενά στην άμυνα, διαθέτει αργούς ποδοσφαιριστές και γενικώς, χωρίς τον Πράνιτς που πήγε στην Μπάγερν, δείχνει να στερείται και λύσεων στην ανάπτυξη και οργάνωση του παιχνιδιού.

Αλλά και στην Τούμπα δεν είναι όλα ρόδινα. Ο Σάντος έχει απογοητευθεί από την απόδοση αρκετών νέων παικτών. Επί της ουσίας μόνο από τους Φωτάκη και Τσιρίλο δείχνει απόλυτα ικανοποιημένος. Από τους υπόλοιπους έχει παράπονα, κυρίως επειδή δείχνουν αδυναμία να ακολουθήσουν την τακτική του.

«Έχουν πρόβλημα προσαρμογής, διότι έως σήμερα έπαιζαν με το ταλέντο τους δίχως να αφομοιώνουν άλλα στοιχεία που είναι απαραίτητα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο», υποστηρίζει ο Σάντος. Για να αποδείξει το δίκιο του, μάλιστα, ο Πορτογάλος αφιερώνει καθημερινά χρόνο σε παρατηρήσεις προς τους Παπάζογλου, Κουτσιανικούλη, Αμπουμπακαρί κατά κύριο λόγο και στον Φιλομένο κατά δεύτερο. Η σύμπτωση είναι ότι οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές αποτελούν τους ταχύτερους στον ΠΑΟΚ και η απουσία τους από τη βασική ενδεκάδα στερεί από την ομάδα της Θεσσαλονίκης ένα βασικό συστατικό, που της έλειπε και την προηγούμενη περίοδο.


Σχολιάστε εδώ