Καταγγέλλουν τον τούρκο πρόξενο

Είναι επίσης στενός συνεργάτης του ψευτομουφτή Ξάνθης Μέτε, καθώς και πρόεδρος της άτυπης συμβουλευτικής επιτροπής Τούρκων Δυτικής Θράκης.

Η επικρατούσα κατάσταση στη Θράκη βαίνει προς το χειρότερο. Από τους τρεις μήνες αφίξεως του τούρκου πρόξενου, τα γεγονότα καθημερινώς πληθαίνουν. Με θρασύτατο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα στην εφημερίδα «Μπιρλίκ» ζητούν «να αποσυρθεί άμεσα από τα καθήκοντά του ο Σταμάτης». Θράσος κατευθυνόμενο, μελετημένο, για κατάργηση των νόμων.

Άριστη η απάντηση στο δημοσίευμα του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Δημητρίου Σταμάτη: «Δεν υπάρχουν άλλου είδους αφεντικά στη Θράκη, μόνο οι νόμοι και η ελληνική Πολιτεία».

Αν κατά τον ίδιο τρόπο αντιδρούσαν και οι πολιτικοί μας, η Θράκη δεν θα έφθανε στην κατάσταση αυτή. Όχι άλλους συμβιβασμούς και υποχωρήσεις, φτάνει πια.

Η κατασκοπία είναι εν δράσει. Ο συλληφθείς τούρκος κατάσκοπος στη Σαμοθράκη ομολόγησε στην κατάθεσή του στο δικαστήριο Αλεξανδρούπολης ότι πληρωνόταν από τον τούρκο πρόξενο.

Για να προλάβουμε τα επόμενα δεινά, απαιτούμε την απέλαση του τούρκου προξένου ή να γίνει η ανάκλησή του από την Τουρκία. Δεν πάει άλλο. Την πατρίδα μας την αγαπούμε. Η κ. Μπακογιάννη αδιαφόρησε ακόμη και στο έγγραφο με ΑΠ: Κ4170 την 21/5/2009 που απέστειλε το ιδιαίτερο γραφείο του πρωθυπουργού για σύσταση, βάσει νόμων, περιορισμού του προξένου στα προξενικά του καθήκοντα μόνον.

Επίπληξη ουδεμία, η κατάσταση ανεξέλεγκτη. Φαίνεται ότι η κ. υπουργός σκέπτεται το ταξιδάκι της στην Τουρκία ή περισσότερο αγαπά την Τουρκία από την Ελλάδα!

Οι Τούρκοι συσπειρώνονται με το ισλαμικό τόξο στα Βαλκάνια και με τον νεοοθωμανισμό του Αχμέτ Νταβούτογλου επεκτείνονται στη Μέση Ανατολή, στον Καύκασο, στην Κίνα. Η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση ασχολούνται με τη γρίπη. Τι κάνουν για τα εθνικά θέματα: Θράκη, νησιά, Αιγαίο, Μακεδονία, Κύπρο; Η κυρά της Ρω θα τους καταριέται από ψηλά για την αδράνειά τους. Τα κόμματα έρχονται και παρέρχονται, η Ελλάδα πρέπει να μείνει ακέραια και αλώβητη.

Ο κ. Παυλόπουλος, αναφερόμενος στον καταυλισμό λαθρομεταναστών Κυπρίνου στον Έβρο, είπε ότι η καλοσύνη και η φιλοξενία των Θρακών ξεπερνά τα όρια. Κατά τα άλλα, μόνο 48 αστυνομικοί φυλάγουν 400 παράνομους μετανάστες. Πόσοι εξ αυτών είναι φανατικοί μουσουλμάνοι από Πακιστάν, Μπαγκλαντές; Πού βρίσκουν τα χιλιάδες ευρώ και φτάνουν μέχρι τον Έβρο; Η Τουρκία βρίσκεται από πίσω, γιατί έχει τον σκοπό της.

Αιμιλία Λαδοπούλου

Επίτιμος πρόεδρος Ενώσεως Κομοτηναίων Αθήνας,
αντιπρόεδρος Εθνικής Ενώσεων Βορείων Ελλήνων κ.ά.


Σχολιάστε εδώ