Βίαιη αντίδραση του Μαρινάκη

Και θύμωσε τόσο πολύ, προφανώς γιατί πιθανότατα τ’ άκουσε από άλλους εκδότες που ανησύχησαν από το ενδεχόμενο να φυτρώσει ένας απρόβλεπτος και… απρόσκλητος νέος παίκτης στον χώρο τους και μάλιστα με πολύ χρήμα, που ζήτησε από τον κουμπάρο της να διαψεύσει το σχετικό δημοσίευμά μας.

Και αντί για απάντηση με μια απλή επιστολή, ένα φαξ, μας έστειλε εξώδικο, που δείχνει μια βίαιη, ανεξήγητη και αδικαιολόγητη, θα λέγαμε, αντίδραση, που θα μπορούσε να ερμηνευθεί και ως επιθετική… Δικαίωμά του βέβαια του κ. Μαρινάκη.

«Με την παρούσα σας δηλώνω ρητά ότι τα ανωτέρω αναφερόμενα δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Ειδικότερα, μετά τη διακοπή της εκδόσεως του “Ελεύθερου Τύπου”, δεν έχω καταθέσει οποιαδήποτε πρόταση γραπτή ή προφορική σχετικά με τον “Ελεύθερο Τύπο”, ούτε καθ’ οιονδήποτε τρόπο διεκδικώ την εφημερίδα αυτή. Επίσης δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια ότι έχω αποκτήσει ποσοστό 25-30% του Ολυμπιακού».

Δεχόμαστε τις θέσεις του κ. Μαρινάκη, εμείς όμως επισημαίνουμε ότι έχουμε εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία των πηγών μας, που επιμένουν ότι έχει κατατεθεί προσφορά.

Δεν προβληματίζει τον κ. Μαρινάκη ότι ο εκκαθαριστής, ο κύριος αρμόδιος, δεν προέβη σε καμία διάψευση;

Απορίες πάντως προκαλεί το σημείο του εξώδικου όπου ο κ. Μαρινάκης γράφει ότι «μετά τη διακοπή της εκδόσεως του ”ΕΤ” δεν έχω καταθέσει…». Δηλαδή θέλει να πει ότι πριν είχε καταθέσει; Δεν είναι λογικό ερώτημα; Άλλωστε και πριν περάσει η εφημερίδα στα χέρια της οικογένειας Θ. Αγγελόπουλου, κύριε Μαρινάκη, είχατε καταθέσει πρόταση για αγορά και την αποσύρατε, χωρίς ποτέ να πείτε τους λόγους για τους οποίους κάνατε πίσω.

Όσον αφορά τη διάψευση περί απόκτησης ποσοστού του Ολυμπιακού, ψέματα ήταν δηλαδή καθημερινά δημοσιεύματα των αθλητικών εφημερίδων, των καναλιών και των ραδιοφώνων για το ενδιαφέρον του να μπει με σημαντικό ποσοστό στην ομάδα του Πειραιά; Ψέματα ήταν και οι συναντήσεις του με τον Κόκκαλη και οι διαπραγματεύσεις που είχε; Μπορεί να μην έχουν μπει οι υπογραφές, κανένας όμως φίλαθλος του Ολυμπιακού δεν πιστεύει, κύριε Μαρινάκη, ότι δεν είστε μέσα στην ομάδα.

Δεν σας κρύβουμε ότι διερωτώμεθα τι κακό πάθατε, τι ζημιά σάς προκάλεσε το δημοσίευμά μας. Και προς τι το εξώδικο; Αυτά…


Σχολιάστε εδώ