Βάζουν σε σκέψεις τον Προτάσοφ οι μυϊκοί τραυματισμοί του Ηρακλή

Μετά τον Πιλότο, ο τραυματισμός του οποίου μπορεί να αποδοθεί στην κακιά στιγμή, ο Όλεγκ Προτάσοφ έχασε από τις προπονήσεις και τον Ντένις Επστάιν. Το πρόβλημα του Γερμανού είναι μυϊκό και ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά άλλων, ασφαλώς μικρότερων, που όμως κάνουν δύσκολη τη ζωή του ουκρανού τεχνικού. Οι θλάσεις και γενικότερα οι μυϊκοί τραυματισμοί αποτελούν καθημερινό φαινόμενο στον «Γηραιό» και δημιουργούν πολλά ερωτήματα.

Η μια ερμηνεία που δίνεται αφορά στη δουλειά των προηγούμενων χρόνων. Άποψη που ενισχύεται και από τα λόγια κάποιων ποδοσφαιριστών ότι «πρώτη φορά δουλέψαμε τόσο σκληρά». Η δεύτερη εκδοχή αφορά ακριβώς τη συγκεκριμένη παράμετρο, δηλαδή το βαρύ πρόγραμμα προετοιμασίας. Πρόγραμμα που βγήκε δίχως να ληφθεί υπ’ όψιν η κατάσταση των παλιών παικτών και η απραξία πολλών νέων αποκτημάτων.

Και η τρίτη ερμηνεία αφορά στο γεγονός ότι οι καινούργιοι προέρχονταν από αγωνιστική αδράνεια και η προετοιμασία τούς επιβάρυνε σημαντικά.

Ο Προτάσοφ, πάντως, εκφράζει ξεκάθαρα τη στήριξή του στον γυμναστή της ομάδας Δημήτρη Καρύδα. Έχει, μάλιστα, διαβεβαιώσει τον Ρέμο ότι «ένα από τα όπλα της ομάδας θα ‘ναι και η καλή φυσική κατάσταση».

Στον μεταγραφικό σχεδιασμό, μετά την ένταξη στον «Γηραιό» των Ντάλα Μπόνα και Ηλιάδη, ο Ουκρανός ζητάει ένα δεξί μπακ. Αλλά οι πιθανότητες να του γίνει το χατίρι είναι μοιρασμένες.


Σχολιάστε εδώ