@ e-mail… γραφήματα

@ Συμφωνώ απόλυτα ότι τα Σκόπια δεν πρέπει να αποκτήσουν νέα ονομασία με το όνομα «Μακεδονία» μέσα ή κάποιο παράγωγό του. Αναρωτιέμαι, πώς έτσι «ξαφνικά» θυμήθηκαν ότι είναι «Μακεδόνες» και διεκδικούν αντίστοιχη ονομασία για το κρατίδιό τους. Από μόνοι τους πάντως αποκλείεται να το ξεκίνησαν – κάποιες ισχυρές πλάτες έχουν και κάνουν τα όσα κάνουν, αλλά βρίσκουν και κάτι έλληνες χαμάληδες και τα κάνουν, αλλιώς δεν θα κουνιούνταν. Επίσης, για όσους προβληματίζονται για το ποια ονομασία θα πάρει η ΠΓΔΜ, είναι πολύ απλό: Αυτήν που είχαν μέχρι πριν από λίγα χρόνια, προτού τους έρθει η «Θεία Επιφοίτηση», δηλαδή Σκόπια ή ακόμα καλύτερα Βαντάρσκα.

Δραγωμάνος

@Συμφωνώ σχεδόν απόλυτα με τον κ. Μόρτζο. Τον συγχαίρω από καρδιάς, γιατί πρέπει να είναι από τους λίγους υγιώς σκεπτόμενους στον χώρο του. Ας ελπίσουμε σε καλύτερες μέρες στο μέλλον…

@ Για τους «καημένους» καπνιστές, σαν πολύ υπεράσπιση έχει πέσει. Τους μη καπνιστές τους σκέφτηκε ποτέ κανείς που χωρίς να το θέλουν βλάπτεται η υγεία τους εξαιτίας της ασυνειδησίας των γύρω τους; Οι μη καπνιστές δεν βλάπτουν την υγεία των καπνιστών, το αντίθετο συμβαίνει. Πόση ώρα χρειάζεται για να καπνίσει κάποιος ένα τσιγάρο; Δεν θα πάθει τίποτα αν βγει για τόσο λίγο έξω, ειδικά τον χειμώνα που ανησυχείτε… Όταν σχολάσει από τη δουλειά του, δεν θα βγει έξω; Για ψώνια δεν θα βγει έξω; Για να κατεβάσει τα σκουπίδια δεν θα βγει έξω από τη θαλπωρή; Μην υπερβάλλουμε πια! Τον ψύλλο τον κάνουμε καμήλα, όπως τότε με το ευρώ, που επειδή θα άλλαζε το νόμισμα της δραχμής, κοντέψαμε να πιστέψουμε, χάρη στους δημοσιογράφους, ότι θα χάσουμε τα αυγά και τα πασχάλια. Σιγά τα… ωά!


Σχολιάστε εδώ