Χρειάζονται αριστερό χαφ ο Άρης και ο Μαζίνιο!

Η απουσία ενός αριστερού χαφ ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή, καθώς ο Σέρχιο Κόκε που πήρε τον… ρόλο στη συγκεκριμένη θέση έδειξε ότι δεν μπορεί να μείνει μακριά από την περιοχή. Πολλές φορές άφηνε τον χώρο ευθύνης του ο Ισπανός και πλησίαζε στην περιοχή της Μπόκα ως δεύτερος φορ δίπλα στον Αμπρέου, με συνέπεια να προκαλείται σύγχυση κατά την ανάπτυξη της ελληνικής ομάδας.
Ο Μαζίνιο δοκίμασε στην ίδια θέση και τον Ντέιλι. Ο Ιρλανδός έχει καλά στοιχεία, αλλά επειδή αναλαμβάνει πρώτη φορά τόσο μεγάλες ευθύνες και στερείται εμπειριών, δείχνει να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των «κίτρινων». Αν και οι παράγοντες του Άρη άφησαν να εννοηθεί ότι ολοκλήρωσαν τις μεταγραφές τους, μπορεί να κάνουν την εξαίρεση και να πάρουν παίκτη για το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.
Ο βραζιλιάνος τεχνικός, πάντως, εξετάζει το ενδεχόμενο να καταφύγει σε αλχημείες, μία εκ των οποίων θέλει στη συγκεκριμένη θέση τον Αράνο και στην πλάτη του ως αριστερό μπακ τον Βαγγέλι. Η άλλη εναλλακτική θέλει τον Μαζίνιο να καταφεύγει στον δεξιοπόδαρο Κάλβο, όπως συνέβη αρκετές φορές στο παρελθόν.


Σχολιάστε εδώ