Φοροδιαφυγή μετά… μουσικής

Πάνω από 1.500 άτομα παρακολούθησαν τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Μύκονο, που έγινε στο κέντρο «Νammos», στην Ψαρού, και δεν κόπηκε ούτε μία απόδειξη από την ταμειακή μηχανή! Και δεν ήταν μόνο το εισιτήριο και η κατ’ άτομον τιμή που κάποιοι λένε ότι ήταν 150 ευρώ και την έβρισκαν μάλιστα αλμυρή, αλλά και τα ποτά, τα μπουκάλια ουίσκι κ.λπ., για τα οποία επίσης δεν κόπηκε καμία απόδειξη.

Στον έλεγχο που έγινε από συνεργείο της ΥΠΕΕ η απάντηση του καταστηματάρχη ήταν ότι μόλις… 350 άτομα ήταν στη συναυλία και όλοι ήταν… προσκεκλημένοι του για την προβολή του μαγαζιού του! Όπως έλεγαν στελέχη της ΥΠΕΕ (Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων), πρόκειται για καραμπινάτη φοροδιαφυγή.

Ήδη γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος, που θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 20 Αυγούστου, και στη συνέχεια η έκθεση θα υποβληθεί στη ΔΟΥ, η οποία και θα προχωρήσει σε τακτικό έλεγχο. Και από τα ως τώρα στοιχεία που έχουν προκύψει μία από τις παραβάσεις είναι ότι τα βιβλία δεν είναι ειλικρινή. Να σημειωθεί ότι για το συγκεκριμένο μαγαζί έχουν γίνει πάρα πολλές καταγγελίες. Τα δύο τελευταία χρόνια εμφανίζει ζημίες! Η… έφοδος του συνεργείου της ΥΠΕΕ στο «Νammos» διαδόθηκε αστραπιαία σε όλη τη Μύκονο και είχε άμεσα θετικά αποτελέσματα. Εκεί που κανένα μαγαζί δεν έκοβε αποδείξεις, άρχισαν πλέον να εκδίδουν. Έχει αλλάξει το κλίμα… Δεν ανακάλυψε βέβαια την… Αμερική το συνεργείο της ΥΠΕΕ. Το καλοκαίρι όλη η Ελλάδα είναι… Μύκονος. Σε καμία συναυλία δεν κόβεται απόδειξη!


Σχολιάστε εδώ