Σταθερά πρώτο το Mega

Με μικρές αλλαγές στη σειρά θεαματικότητας η περασμένη εβδομάδα τηλεθέασης σύμφωνα με τις μετρήσεις. Το Mega παρέμεινε πρώτο παρά τις επαναλήψεις, ενώ σταθερός παραμένει και ο ΑΝΤ1. Το Star πέρασε στην τρίτη θέση, ενώ πολύ πεσμένος εμφανίζεται ο Alpha και το Alter. Μέσα στον Αύγουστο δεν αναμένονται θεαματικές αλλαγές στη λίστα των καναλιών.

Σύνολο κοινού
27/7 – 2/8 20/7 – 26/7
MEGA 17,3 17,7
ANT1 15,8 15,2
STAR 10,7 10,1
NET 10,2 10,4
ALPHA 9 8,3
ALTER 7,6 8,6
ET-3 5,1 5,3
ΣΚΑΪ 4,9 4,8
ET-1 4,6 5,3
MAKEΔΟΝΙΑ TV 0,7 0,5

Πηγή: AGB, ποσοστά επί %

– Κρούση από τον ΑΝΤ1 στον Ν. Κακαουνάκη για θέση σχολιαστή στο δελτίο, την εποχή της εθελουσίας εξόδου. Ο εκδότης του «Καρφιού» δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση, δείχνει όμως να θέλει να παραμείνει εκτός τηλεοπτικής
αγοράς για ένα διάστημα, χωρίς ωστόσο αυτή να είναι η οριστική του απόφαση.

– Προσωρινή διαταγή με την οποία απαγορεύει το δικαστήριο στην On Telecoms να μεταδίδει το πρόγραμμα των καναλιών εθνικής εμβέλειας εξασφάλισαν οι σταθμοί. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τις 4 Δεκεμβρίου.

– Στον 9,84 επιστρέφει, εκτός απροόπτου, από τη νέα ραδιοφωνική χρονιά ο πρώην διευθυντής του City, Φοίβος Καρζής.

– Πρόβλημα συνέχισης της λειτουργίας τους αντιμετωπίζουν οι 40 ραδιοφωνικοί σταθμοί που έχουν Μητροπόλεις και τούτο γιατί δεν πληρούν τις προϋποθέσεις αδειοδότησης που προβλέπει ο σχετικός νόμος που ψηφίστηκε το 2007. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Οικουμενικός Πατριάρχης και ο Αρχιεπίσκοπος έχουν ζητήσει να μην ισχύουν για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς των Μητροπόλεων τα ίδια κριτήρια με τους άλλους σταθμούς.

– Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο πότε θα ξεκινήσει η προβολή του νέου προγράμματος σε Mega, ANT1 και Alpha. Ως τώρα ημερομηνία έναρξης των νέων σειρών και παιχνιδιών, εκτός εκείνων που προορίζονται για τη ζώνη υψηλής τηλεθέασης, είναι η 21η Σεπτεμβρίου, ενώ το βαρύ πυροβολικό των καναλιών προγραμματίζεται για τις 5 Οκτωβρίου. Κοινώς, όσο πιο αργά τόσο πιο καλά…


Σχολιάστε εδώ