Ο Επστάιν και ο Γιάντσης τα νέα ατού του Ηρακλή

Η κατακόρυφη άνοδος του Επστάιν πιστώνεται ήδη στον Όλεγκ Προτάσοφ, ο οποίος βρήκε το κλειδί του Γερμανού και τον αξιοποιεί κατά τον καλύτερο τρόπο. Επίσης ο ουκρανός τεχνικός δείχνει ότι μπορεί να επαναφέρει σε υψηλό επίπεδο και τον Δημήτρη Γιάντση, έναν παίκτη που έμοιαζε χαμένος για τον «Γηραιό». Λογικά, λοιπόν, υποστηρίζουν στον Ηρακλή πως με τον Προτάσοφ μπορούν να ελπίζουν σε καλύτερες μέρες, διότι «δεν είναι δογματικός, όπως άλλοι στο παρελθόν».
Ο προπονητής του Ηρακλή, πάντως, επιθυμεί την ενίσχυση της ομάδας με ακόμα δύο παίκτες, έναν στη μεσαία γραμμή και έναν για τις πτέρυγες. Υποστηρίζει, μάλιστα, ότι με τις κατάλληλες επιλογές οι «κυανόλευκοι» θα διεκδικήσουν με αξιώσεις την έξοδό τους στην Ευρώπη.
Τον Προτάσοφ πονοκεφαλιάζει μόνο η φυσική κατάσταση του Ηλιάδη και του Λέκι. Κυρίως επειδή οι δύο παίκτες προέρχονται από αγωνιστική αποχή και χρειάζονται πολλή δουλειά για να φτάσουν στο επίπεδο της υπόλοιπης ομάδας.
«Ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα και η μετάθεση της πρεμιέρας θα τους βοηθήσει να βρεθούν σε ακόμα καλύτερη κατάσταση», λένε στον «Γηραιό», αλλά προσπαθούν να ετοιμάσουν πλάνα για την περίπτωση που η βελτίωση των συγκεκριμένων παικτών προχωρήσει με πιο αργούς ρυθμούς.


Σχολιάστε εδώ